4439
  • KaszaN
    Ezt mind tudom. De nem fegyverrel megyek hanem varázslatta. De rálövök egyet akkor leveszi az életét...mire feltölt már ottvannak elöttem 3an is és ütnek ezerrel. Hiába hátrálok sokkal gyorsabbak. Nembeszélve ezekről a hullarabló-k vagy mikezek. Marhagyorsan futnak.
  • totya4
    A kalóz nekem sem volt szimpatikus, na de gondolj bele, van egy kibaszott nagy sziget, és a csaj bárhol lehet, a való életben ha meg akarod menteni a csajt, muszáj vagy belemenni az alkuba, nem? Ez logika.

A druidás problémád nálam nem jött elő, a farkas tette a dolgát úgy is, hogy előtte én már szinte minden cuccát megtaláltam magamtól, így a farkas csak az üres helyeket szaglászta, és örült a semminek... :)
    A druida ruhadarabja egyébként nálad van?
  • Jancs
    A kezdő videó alatt mit beszélnek? Lefordítaná nekem valaki? A magyarítás a videókat nem fordítja le, az outro-t sem?
  • Szuni
    Sajnos én is elakadtam a játékban, két küldetéssel is, és nem egészen értem, egy rpg-ben, ahol elvileg azt csinálok amit akarok, miért vannak logikai bukfencek. Kénytelen voltam belepillantani a végigjátszásba is, hát úgy lehet, hogy célt értem volna, de én másképp csináltam dolgokat.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Patty. Második fejezet. Elrabolták Romanov emberei. Elvileg köthettem volna alkut az életéért, de unszimpi volt a kalóz, így az apjának kincse megtalálása előtt kinyírtam Romanovot és az embereit. A hullánál ott volt Patty cellájának kulcsa. A harcot megelőző beszélgetésben célzott rá, hogy ""ingatag" helyen van a nő bezárva, gondoltam valahol a közelben, de nem lelem sehol. A kincs nálam, Patty elveszett... (a végigjátszás szerint ha később verem le Romanovot, akkor a menetközben odaadott kincsért cserébe kapok egy a nő helyét jelző térképet).
    A másik, a drudia, Eldric megtalálása. A sátra előtt a fickóval beszéltem, aki a közelben lakó csajhoz irányít, akinek farkasa van. A csaj nem beszél velem, pedig nem bántottam meg, elsütöttem a tréfa varázslatot is, a társával pedig levadásztam a Gryngert. A druida botját megtaláltam, meg a közelben egy romot, aminek varázslattal van védve a bejárata. Itt téblábolok egy napja, de több nyom nincs. (A végigjátszás szerint a druida kunyhójában lévő ruhadarabot kéne a farkasnak megszaglásznia, és ő segít a druidát fellelni, de mivel a gazdájánál nincs ilyen beszélgetés opció, kivitelezhetetlen..)

Help.
  • Encore
    Ja, templomban vagy, akkor valami szűkebb folyosóra csald őket....
  • Encore
    Csald el őket valami szűkebb helyhez, híd, barlang bejárat, szikla szoros, stb és akkor nem tudnak bekeríteni és csak egyesével tudnak szemből támadni.
  • grebber
    ÁÁ kegyetlenek ezek a templomok 2 élőhalott harcost nem bírok kinyirni és minden 25.méteren 2-esével vannak.
    Asszem a mostani templommal elleszek vagy 5 órát( rendes mentés alapján kb 15 perc.)
  • grebber
    Nekem máshogy van.Gyík arcokkal küzdök elég sokat.
    80-as sebzésű rúnakardal megyek. De farkasok jöhetnek bármilyenek és bármennyi mert kaszab jakab kő kövön nem marad semmi!
    Most Pattyval találkoztam ő nagyon nagy segítség.Én védem magam pajzzsal ő meg atakolja őket :D
  • Takanohana
    ne haragudj, de ha már ott tartasz, hogy két gyíkember nem okoz gondot, akkor nem a készítők hibája, ha két farkas kinyír, hanem te csinálsz valamit rosszul. milyen fegyverrel nyomulsz?

az például teljesen életszerű és logikus, hogy kardot hárítasz saját karddal, míg harapást nem. azt csak pajzzsal tudod.
  • KaszaN
    Á a f@szom kivan ezekkel a farkasokkal. 2 gyíkembert lazán leölök karcolás nelkül, de két farkas? Meg is ölnek. Ez a piranha bytes nemtud normális harcrendszert csinálni. :S
  • totya4
    "...meg két szörny"

:)
  • KaszaN
    Hát nemtudom. Nekem nemnagyon tetszik. Még azt is itt fejlesztgetni. Azthittem az elején is lefagyaszt mindent.
  • Encore
    Pedig le lehet vele fagyasztani gyíkembert is, bár igaz én 5. vagy 6. szinten voltam fagyasztásban mikor először támadtam rá gyíkemberre vele és akkor lefagyasztotta, csak legalább háromszor kellett lefagyasztani hogy meg is haljon. Persze később ahogy fejlesztettem a fagyasztást úgy lett még erősebb.
  • KaszaN
    Na megvettem. De szartsem ér. Meddíg kell fejleszteni, hogy a gyíkembert is lefagyassza??? Mert eddíg csak a goblint sikerült lefagyasztanom vele.
  • KaszaN
    Azthittem az csak megtanít rá. Azt nem mondta, hogy ad is kristályt. :o
  • CamelX
    A bejáratnál lévő mester reszortja, csak 1 mocsári szörny szívet és 1 kis zafírt kell neki adni cserébe... különben 1000 pénzed bánja :D
  • KaszaN
    Megtudná valaki mondani, hogy holtalálom a fagyasztó kristályt?
  • Takanohana
    nem sima csontváz harcosnál akadt el, hanem olyannál, amit fegyver nem sebez.
  • totya4
    Kell ásó :)
  • totya4
    Ha már ott tartasz hogy a "főboss" legyőzéséhez szükséges ruhákat gyűjtögeted, és harcos vagy, akkor egy csontváz harcos sem igazán okozhat gondot, a gyíkok más kérdés, főleg ha többen vannak, de arra is rá lehet érezni. Én nem vagyok annyira elájulva a harcrendszertől egyébként, az erős csapás a lényeg...
  • Encore
    Ne fejfára nézz, hanem előtte a földre, ami más színű mint a talaj és akkor kiássa.
  • clownman
    Hello!
    A sírokat hogyan tudom kiásni? mert valamit mond de kiásni nem tudom:S
    Előre is köszi a segítséget!!!
  • grebber
    Már megvan taktikázni kell bent a kapcsolokkal!
  • grebber
    És azt mivel hogyan?Semmi ilyesmim nincs!
  • balee4
    Az árny harcost nem is tudod sebezni, a tűz segítségével kell elintézni.
  • grebber
    Már bánom hogy nem varázsló lettem!
    Sajnos itt hiába hátrálok ez a csonti eddigi legbrutálabb ellenfél :(
    De majd csak átgörcsölöm magam valahogy! Max visszacsalom a terembe azt ott leverik a Don emberei
  • CamelX
    Attól még nincs veszve minden. Igaz mellékküldi nem nagyon van, de különböző nehézségűek a katakombák, próbálkozz másiknál, vagy lehet tápolgatni egyéb módokon. Amúgy tényleg sok hátrálásba és visszatöltésbe került nekem is h a végére értem, ahhoz képest a főellennél tökmind1 mire képeztél, mert átmegy akció játékba :D
  • grebber
    Most tartok ott hogy össze kell gyűjteni a főboss legyőzéséhez való ruha darabokat.
    És már biztos vagyok benne hogy nem igazán jól csináltam a karakteremet.
    Merthogy most vagyok az első ilyen db-nál a banditatábor hátuljában de van ott egy csonti Árny vezér meg két szörny esélyem nincs ellenük de még megkarcolni sem már a csonti is lezúz 2 ütéssel :(
  • Ryleh
    sziasztok
    ehhez az allomanyhoz keresem a passt,sajna nem lelem..
    akinek ez a verzio van meg kerem segitsen:

avg-rsn.by.korgx3.www.warez.safebr.com
    5 db-bol all,de a RAR nal megakad a pass miatt.
    koszonom
  • CamelX
    Nálam monostorba került és mikor nem volt körülötte senki, fejbelőttem számszeríjjal, meg se tudott mukkanni :D
  • KaszaN
    Na levertem. És működött az ötlet. Kár, hogy nemgondoltam rá elöbb.
  • KaszaN
    Már mindenkivel beszéltem. Még a figurával is a pincébe. De megpróbálom, hjogy leverem, hátha.
  • Takanohana
    Scordo-ról beszélünk, ugye? Fel lehet adni és akkor elviszik a monostorba. előtte asszem le is kell verni. csak arra nem emlékszem, kinél lehet felnyomni. járd végig a nevesített NPC-ket, bár logikusan Carlosnál kellene lebuktatni...
  • KaszaN
    Valaki? "#2882"
  • CamelX
    PC-re? WTF yeah :D
  • Achient
    Na, végigvittem végre.
    Én azért nagyobb durranásra vágytam volna, például hogy szétzuzhatom a többi titánt is, stb.
    Na akkor hát uninstall és shift delete.
    még 7 nap és jön a mass effekt 2 :) magyarul
  • CamelX
    10edszerre mágus bottal vertem le novice-ként, hát de tényleg megérte :D attól kezdve semmiség volt 1 csonti harcos. Na viszont most már G3 feltelepítve. Csak már túl sok vodkát ittam ma h meglessem :D
  • KaszaN
    Hi
    Az inkvizíció oldalán viszem most és ott tartok, hogy kiűztem don embereit a városból, egy figura meg is hálálta 1000arannyal és most aztmondja keressem meg a bandavezért. Szerencsére tudtam holvan egyből odamentem de semmisem történik. Mit kell ott pontosan csinálni?
  • Takanohana
    karddal vertem le :) nem tanultam botharcot, minek. viszont a végén közli, hogy remek botharcos vagyok.
  • Encore
    Úgyis le lehet verni csak nem egyszerű, de legalább megtanulja az ember a botharcot :D