Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akár 5-6 lepkét is le lehet gyakni, csak ahhoz hely kell. Ha hátrálok, nagyjából sorban követik egymást, kiszámítható, hogy mikor támad (3-at tudok ütni, ami után szúr egyet, néha duplát). A farkasokkal vigyázni kell, hogy ne tudjanak bekeríteni. Azoknál is hátrálni kell, célszerû felmérni a környezetet, lehetõség szerint mindig szûkösebb helyre kell õket csalogatni (célszerû messzirõl íjjal "megkóstolni" és megindulnak feléd). A gnómokat csak egyesével tudtam lenyomni (abban a barlangban volt vagy 10), gyorsak és dobálnak mindennel, de szerencsére mindig találtam szûk helyet a közelükben. Jól használható a félreugrás, igazi reflex játék, de egy kis gyakorlás után jól lehet csapkodni az ellen hátát. A Risenben a harchoz rengeteg türelem kell, bizony kopott is a quickload billentyû, de mostanra már nem akarom beleállítani a TFT-be a billentyûzetet. 😊
Amiket felsoroltál azokat nem érzem problémának. Az a baj, hogy a vadak védekeznek és kitérnek a támadás elõl? Tényleg az lenne a jó, ha bután állnának egy helyben és sima ütésekkel várnák hogy levágd õket, mint egy mmo-ban? Egyébként nem csak pajzs van, hanem te is kitérhetsz ugrálással az ütések elõl. Ebben bevallom én sem voltam túl ügyes, ezért csináltam varázslót 😊. Messzirõl pár tûzlabda azt konyec.
A farkasok: 3 féle van ha jól emlékszem, young wolf, wolf, black wolf. És igen, egyre erõsebbek.
Egyébként a Gothic-okban sosem volt levédve a játékos, hogy csak a szintjének megfelelõ ellenfelekkel fusson össze, itt gyakorlatilag az egész térképet bejárhatod az elsõ perctõl, de akkor fel kell készülni, hogy a tápláléklánc alján fogsz szerepelni. Ha túl erõs ellenfelekkel találkozol, akkor egyszerûen rossz irányban jársz.
A pajzs a már csak kicsit ferdén támadó elenfeleket sem hárítja, így ha többen vannak, ott a vége általában, vagy rohanhatsz az életedért. A farkas egyik úton egy csapásos, másikon 10, mert magsabb szintû?!?? Mi, a farkas vaze?!?!!? Minden szörny ilyen katyvasz szintû, lehet megfexel tõle, lehet, hogy nem, de ezt elõre nem tudhatod, még csak nem is sejtheted.
Kedvenc jelenetem az volt, mikor a madam odajött a bordélyba és puszta kézzel egy ütésbõl bezúzott ájulásba, majd kirabolt!!!!!!!! Kész.
Néztem NPC-im hogy bírnak az NPC állatokkal, más NPC-kkel. Na azok ugyanígy bánáznak mint én. Hosszú bottal (pengéssel) sem képesek eltalálni egy közvetlen közelrõl harapdáló farkast vaze!!!
Szal. részemrõl nem sok ennyire hihetetlenül bénán kinézõ és játszhatatlan harcrendszert láttam még. Biztos van akinek bejön, meg "taktikus" (olvastam külföldi fórumokon olyan elmebetegeket, akik szerint ez minden idõk legjobb harcrendszere), de szvsz. ez már gáz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az való igaz, hogy itt hozzá van adva egy olyan plusz dolog, hogy ha a játékos is ügyes, akkor bizonyos határok között magánál erõsebb ellenfeleket is le tud gyõzni.
Merkaba: ha olyan szörnyekbe futsz amik még túl erõsek, azok elõl el kell futni. Majd késõbb sor kerül rájuk.Nem kell még barlangban kolbászolni. Csináld a questeket, az elején kerüld a harcot, hiszen csak egy hajótörött vagy egy szál husánggal.
Most a Divinity 2-vel próbálkozom majd, a demo alapján elmegy. Az méginkább akciójáték mint ez, ellenben sokkal játszhatóbb is, nem ilyen pajzsos csikicsuki, csak többet kell futkározni, ugrabugrálni. Ha az is felidegesít, az is megy a lecsóba.
Amúgy tanács: a molyokat könnyedén le lehet gyõzni a barlangban, csak csald el erõsebb NPC-khez, õk segítenek leverni. Ez általában is igaz. Én a temetõi csontikat csak a jókora rablóbanda segítségével tudtam leverni, akik azért jöttek eredetileg velem, hogy elkapjuk a romoknál kutató "jófiúkat".
Én még csak most kezdtem el a játékot, és a mocsár faluban vagyok. Lehet én néztem el valamit, de az okés, hogy nem tudok továbbjutni a történetben mert egy retkes sündisznó is két csapással kiveri belõlem a szart? A barlangba se tudok bemenni mert ott meg egy pár lepke ver agyon, fönt a kendergyárról nem is beszélve ahol ilyen mocsárlakók állják utam meg mindenféle féreg. Be vagyok ragadva teljesen, se páncélom se rendes fegyverem (legalábbis az a kard nem sokat ér mert üthetem vele naphossztat ellent nem sokat ér ha amaz 2 betévedt ütésbõl lever)Szóval kihagytam volna valamit vagy ez a játék ilyen vicces?
A városból nem juthatsz ki, de nem is kell, az ottani küldetéseket oldd meg, majd ha a történetben oda érsz akkor újra megnyílik a kijárás a vadonba.
"Mindenhol mást olvasni, hihetetlen valahol azt írják 2 van, valahol hogy 3 valahol azt hogy 2 fõ és sok kicsi." <-- erre aki játszott vele már kicsit többet már tudhatja választ, na de akkor 2 frakció van, de nem értem akkor a leírások miért írnak mást különbözõ oldalakon.
Még két kérdés.
1, ha bejutottam a kikötõ városba hogyan jutok ki? Visszafele nem lehet lefizetni az õrt, van egy hely ahol ki lehet ugrani a falakon, de egybõl megtámadnak és visznek a monostorba, és sok felvett küldi ugrik.
2, Amíg nem vagyok semelyik frakcióban, de csinálok meg olyan küldiket amik a másik félnek árthat, az kihat a dolgokra? Az az van két küldi egyikben az egyik oldalnak segítek a másikban a másiknak de úgy hogy még nem vagyok tag sehol sem.
EP pontok gõzöm sincs, jók-e valamire, mindenesetre a fõmenüben az eredmények címszó alatt látszik, hogy állsz velük.
frakciókról meg nem tudom, mit akarsz tudni, én kettõvel találkoztam, banditák vs inkvizíció, egyik sem rossz vagy jó, mindkettõnek megvannak a céljai, amelyik szimpatikusabb, ahhoz állsz be. csatlakozásig, és azután is, bármilyen küldetés megoldható, amit fel tudsz venni.
Feltételezem ez ilyen karakter beállítottság pont akar lenni.
Illetve valaki a frakciókról írna valami infót? Mindenhol mást olvasni, hihetetlen valahol azt írják 2 van, valahol hogy 3 valahol azt hogy 2 fõ és sok kicsi.
Illetve ha még nem csatlakoztunk egyikhez sem nyugodtan lehet megoldani a küldiket mindenki számára, és ha már csatlakoztunk akkor lehet csinálni a másik frakciók küldiket?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Tud valaki segíteni?
Eddig szépne futott a játék, most viszont indításkor egy higbaüzenettel kidob.
volt valakinek ilyen? megoldás?
Elõre is köszi.
A Risen ezekhez valami hasonló? És mennyire bugos, gépigényes, kiindulva a Gothic játékokból
Swedish people are albino monkeys
Swedish people are albino monkeys
DeDy: ez az EP pont dolog engem is érdekelne.
Gondolom ez ilyen karakter beállítottság pont akar lenni.
Küldetésnapló ügyben akkor nem tud segíteni senki?
Normális hogy üres vagy valami hiba. Közben felraktam a demót és ott is ugyan az a jelenség!Szóval már a játék elejétõl aktív vagy valamilyen esemény után. Szeretném ha valaki segítene mert nem tudom keressem a hibát vagy ez így jó és késõbb aktiválódik.
Leto a városõr 100 aranyért enged be. Azt mondja (magyarítás) hogy aztán szabadon ki-be járkálhatok. Viszont ki már nem tudok menni, ha valahogy mégis kijutok, újra bejutásért megint 100 aranyat kér... Most akkor mi van? 😊
A felbontásom nem akarok változtatni.
Feltettem a magyarosítást de utána azt írja ki, hogy tegyem be az eredeti lemezt. Most ilyenkor mivan? A magyarítás elött nemkelett neki.
Felraktam a játékot a mocsári táborig elmentem de most nézem hogy a küldetésnaplómban nincs semmi (az elvégzett küldetések sem). Pedig egy pár küldi kész. Most is küldött a vadász csávó 5 nyershúst a szakácsnak (Rachel azt hiszem) de hiába beszélek vele nem veszi el, és nincs is olyan opció hogy odaathatnám. Ez bug vagy mi miatt üres a napló?
Amúgy ebben a játékban mindenki be van lõve hogy állandóan imbolyognak beszélgetés közben? És azok a szemek... 😊