• MrStokes
    En az arenaban inkabb 2kezes fejszevel toltam. Mondjuk meg nem gyoztem le az osszes ellenfelet, de mar 3-4-enm tul vagyok. Igy sem volt konnyu, azert tegyuk hozza, de legalabb kello kihivast nyujt. :)

Azert a fejsze mellett dontottem, mert volt mar annyi aranyam, amibol megtudtam venni, es a jatek elejen elerheto nagyon alap kardokhoz kepest egesz jol sebez, valamint a szinten veheto fegyverekhez kepest is jobbnak talaltam a sebzeset. Ugyanis az elejen a nehezebb ellenfeleket "egy oraig" kellett utni az alap kardokkal, es a hosszu ido alatt mindig bekaptam 1-2 utest, ami jo esellyel el is dontotte a harc kimenetelet. Harc kozben potit nem probaltam inni mondjuk, lehet hogy ez is elegge nehezitette akkor a dolgomat. :)

Azt mondjuk meg hozzatennem, hogy nem humanoid ellenfelek ellen egyenlore nem tunik a legjobb valasztasnak a 2kezes fegyver, ugyanis pl. az allatokat eleg nehez ugy elverni, hogy nem lehet az uteseiket/tamadasaikat pajzs hianyaban blokkolni es meg tul is elje az ember a jatek elejen.