"olvastam külföldi fórumokon olyan elmebetegeket, akik szerint ez minden idők legjobb harcrendszere"
Ebből hogy szűrted le, hogy elmebeteg akinek tetszik a játék?! A játék nekem is tetszik, de számomra a játszhatatlan kategória. Nem hiszem, hogy megnyugtatna, ha százezer visszatöltéssel tudom csak végigtolni.
Én is olvastam, amiket írtál már régen, sőt a Gothic-okban meg is szoktam, de ott sem tetszett. Itt viszont már nem boldogulok egészséges failing factor mellett. :D
Még csapttals em megy, én abban reménykedtem, na majd azzal, de csak állnak ott a többiek hülyén, nekem kell belevonszolni az ellenfeleket a csapat közepébe, hogy feltűnjön nekik, hogy csata van vazeg! :D Annyira buta az AI (pláne az én oldalamon állóké), hogy az fáj.
Two Worlds-ben sem volt értelmes/értékelhető csata, így azt 1xűen meteorral toltam végig. Meteor csapás addig míg mindenki meg nem hal. baromi izgalmas volt. AZ egész ork sereget egyedül kiírtottam ásítozván varázslóval. No ez nem hiányik még1x. Bár azt legalább így kényelmesen végig lehetett tolni.