• Sir Quno Jedi
    Jelesül a nagy mocsári kukacokat úgy öltem meg mindig (pedig egy ütéssel kinyírnak, ha szerencséjük van), hogy karddal addig hadonásztam (minden csapásnál 6 métert UGRIK hátra, a féreg, érted!??), míg be nem szorítottam egy sarokba és ott levágtam, mint a szart, mert a flanak tudodtt csak nekiugrálgatni a hülyéje. Milyen ez már?!?? Végtelenségig képes hátraugrálgatni a tonnás féreg. De ugyanezt eljátszák a keselyük, a farkasok, molyok, vagy bárki. Ha én ütök a leggyorsabb fegyóval a tőrrel, avagy karddal, precízen elugrándoznak előle (akkor is ha közben lerohanom őket), ellenben gyakran ha kibújok a pajzsom mögül azonnal széttépnek. Emberekkel ugynaze, én ütök elugrik, ő üt, ha nem vagyok pajzs mögött végem. Főleg, hogy pár pixelt sebez a kard, mivel a harmadik kombója sebez sokat, de már a második sem megy be általában.

A pajzs a már csak kicsit ferdén támadó elenfeleket sem hárítja, így ha többen vannak, ott a vége általában, vagy rohanhatsz az életedért. A farkas egyik úton egy csapásos, másikon 10, mert magsabb szintű?!?? Mi, a farkas vaze?!?!!? Minden szörny ilyen katyvasz szintű, lehet megfexel tőle, lehet, hogy nem, de ezt előre nem tudhatod, még csak nem is sejtheted.

Kedvenc jelenetem az volt, mikor a madam odajött a bordélyba és puszta kézzel egy ütésből bezúzott ájulásba, majd kirabolt!!!!!!!! Kész.

Néztem NPC-im hogy bírnak az NPC állatokkal, más NPC-kkel. Na azok ugyanígy bánáznak mint én. Hosszú bottal (pengéssel) sem képesek eltalálni egy közvetlen közelről harapdáló farkast vaze!!!

Szal. részemről nem sok ennyire hihetetlenül bénán kinéző és játszhatatlan harcrendszert láttam még. Biztos van akinek bejön, meg "taktikus" (olvastam külföldi fórumokon olyan elmebetegeket, akik szerint ez minden idők legjobb harcrendszere), de szvsz. ez már gáz.