• gyonax
    Sajnos nekem is ezzel a hozzászólással kell egyetértenem... Én vártam a Risen-t, végig is játszottam... De ez messze nem az a játék, ami nekem anno a G1-G2 volt(a community patchekkel a G3 is van ilyen jó nekem) A grafikát nem mondanám rossznak, de jónak se... A G3 grafikája nekem is jobban tetszett(mondjuk 75%-ban) És miután végigjátszottam a játékot(mágus) nem volt az az erzésem mint a Gothic játékoknál, hogy LÁTNI AKAROM másik szemszögből is a dolgokat(elkezdtem ugyan, de elvesztettem az érdeklődésemet a mocsárban való questelgetésnél) Már alapból a frakciók között se érzem azt az átütő különbséget... A szigetről meg annyit, hogy ez (most is egyet kell értenem) kevés. A Gothicokban élmény volt felfedezni dolgokat, körülnézni, keresgélni... Itt volt egy olyan érzésem hogy mindig ugyanat(hasonlót) látok(erre lehet rájátszottak a dungeonok is, amiket alapból nem kifejezetten szeretek) Na az én véleményem ennyi lett volna. Nem lett ez egy rossz játék, de nekem hiányzik belőle az a plusz, ami egy átlag RPG-t egy JÓ vagy kiemelkedő RPG-vé tesz