Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Na így 7 órányi játék után az a véleményem, hogy ez sokkal normálisabb lett mint a Gothic 3.

G3-ban gyûlöltem, hogy nem tudtam úgy elmenni egy csoffadt asztal mellett, hogy véletlenül ne loptam volna el valamit. Hogy 3-as pickpockettel szarrá lehett lopni mindenkit (vicces volt meztelenre vetkõztetett õröket mészárolni mert a ruhát is lehetett szedni róluk álmukban)És maga a játék is szebbnek hat.

Tipikus példája annak, hogy a kevesebb több. (na meg hogy normális stunlock értékekkel nem basszák fel a játékosok agyát az egyszerû házimalacok...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

uhh télleg wazze
na itt kerestem volna utoljára az biztos
kössz
Calver
#1782, azon kívül chapter 2-ben az Eastern Temple-ben lóg már.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
6-os sword-ig kétkezes, onnantól egy. kétkezes kardot pedig 9-es skillel tudod egy kézben forgatni.

Calver
használj speed tekercset, bele kell csalni a lángokba, azzal egyszerûbb.

Calver
Volcano Keep-ben, a titkos könyvtárban, ami az alkimistához vezet

elõször a Don régi házában találod meg..ami vagy a kováccsal szemben van valahol,miután segítettél neki és lelépett,a világítótorony aljában lóg
napot
Megkaptam Cyrus tól a 3 barriaer feltörõ tekercset de csak 2öt találtam meg
1. amelyhez oda vezettem cyrust
2. az egyik kolostor alatti farm mögötti templomban egy tûzgolyó dobáló priest mögött

hol van még narancssárga barrier? eddig mindig csak kékekbe futottam bele
Pianista
hol találom olfot?? ha lehet képet is pls.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Kongy
1775-ösre plz válaszoljon valaki

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nekem Don utoljára adta oda,ugyhogy szerintem ugy csináld hogy elöbb leygen meg a 4 kristály ,ha a diskekre gondsolsz...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

A Donnál lévõ kristály hol van? Elõször az order oldalán játszottam , akkor a don egybõl ideadta, most meg azt mondja, hogy az ásatástól keletre van, de ott nincs semmi
harbor citybe olfnál. asszem😊

Kongy
A Illusion scrollt hol tanulhatom meg, mert már csak ez az 1 dolog hiányzik Illumar tesztjéhez. PLS HELP

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Pianista
a bányászatot hol tudom megtanulni?? és a bastard sword 1 vagy 2 kezes??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Márpedig a tûzcsapdával kell megölni. Akkor kell aktiválni valamelyik kapcsolót amikor a rács felett van.

Arnold12
Chapter 4, az 5 Titan Armour feladatnál vagyok. Don templomában lemegyek, és jön egy Undead pap, akit nem birok megölni. Mivel birom megölni? Van bent a teremben 3 kapcsoló, ami meginditsa a tüzet a récson, de hiába csalom bele nem megy le az energiája.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

Köszi, sikerült!

Az a gond, hogy nem nagyon tudok visszatölteni régebbi mentést (egyébként nem segít) és azóta megöltem Gygert is. Mindenféle állatból van nálam hús. Fõtt, sült, nyers <#zavart1>

Széria probléma. Miután beszéltél Cyrussal, keresd meg a kunyhóban a rongydarabot.Ismét beszélj Cyrussal és új quest kezdõdik!Most menj a farkasért.
tölsd vissza,volt nálad nyers és fõtt hús is?

Nem lehet neki húst adni. Pont ez a gond..

adj neki húúúst,mindig beszélni kell a kis döggel... ha elindul onnantól nincs gond. Kár hogy nálam Rufo farkas meghaltXD

Remek. Megint belefutottam egy bugba ez már a 3. Eldricet kell megtalálni. Beszéltem Cyrus-al a kunyhó elõtt aztán elvileg egy Rufu nevû farkasnak kéne mutatnia az utat egy mágikusan lezárt kapuig csakhogy vele nem lehet mit kezdeni. Elvileg raw meatet kéne adni neki, hogy kövesen.. Megpróbáltam a korcs nélkül egybõl a kapuhoz menni, de miután visszaérek Cyrus-hoz nem segít. A quest neve Searching the druid's hut.

Ugye van a várrom elött még 1 várrom,ott lesz lent bezárva.

adios
Hali!
Amikor kihozom Romanovnak Steelbeard kincsét azt az opciót választottam, hogy nem adom oda a kincset és a térképet hanem megölöm õket.Miután mind meghalt megszereztem a kulcsot Patty cellájához. A kérdésem az lenne h hol van pontosan ez a cella mert sehol sem tett senki említést róla.
köszi

Szega87
*gogh= bogh

Szega87
gogh harcosok kék szíve kell ( mocsárlények )

Broafka
én is pont ugyanezt akartam most kérdezni.

ki tanítja meg a seal használatát?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

rotator
Egyiket se, és semennyire. Mindent manára + valamelyik kristályra kell pakolni. Innentõl kb. megállíthatatlan a karakter...

elírtam, nem rúna hanem SEAL
rúnákat hol tom megtanulni? vagy nem tom mi az? karakter lapon 3-at lehetne rátenni de nem tom hol tom megtanulni vagy mira jó.
Egyébként mágusnál mit érdemesebb fejleszteni staff vagy kard, ill erõt mennyire kell felhúzni?

Pallas-tól van a jégkristály. Nem lassít semmit viszont megállít és elég nagyot sebez, ha lefagyasztasz valakit és odamész ütni rögtön széttörik a jégpáncél, erõsebb ellenségnél jobb távol maradni. Igazából még én is csak próbálgatom mit, hogy. Itt le van írva mindegyik kristálynak az elõnye és hátránya: link

Calver
de. meg is veheted tõle, 1k arany, 2 cuccal (small sapphire és még valami) le tudod vinni 500-ra.

ok köszönöm
Szega87
vöröset cyrus segít scrollokat ad hozzá chapter 2 be, a vöröseket meg chapter 4 be lehet a halott szellem urnájával ( talán uther? )

a barrier erek hogy és mikor lehet majd kinyitni?
Elvileg ez végigjátszás-videó:-)
Nem tudom mennyire jó, viszont.
Szega87
attól aki ott áll a templom elõtt/ vagy ül a padon szemben, õ adta/adja a mesterek tesztjeit :]

Szega87
<#eljen>

kösz :]
de biztos, hogy nincs a játék során hamarabb? D:
alex,

amikor összegyûjtötted a disc-eket és kinyitottad az ajtót, akkor a monastery-t megszálják gyíkemberek, akkor kapsz egy q-et hogy nézd meg ki élte túl a master-ek közül és mikor megtalálod pallas-t ( asszem ez a neve, a lényeg hogy halott) tõle kitudod loot-olni a jégkristályt.
ilyesmik nekem is jól jönnének !!!
Kongy
Nincs ehhez valami térkép? Vagy Abrax kvesztjérõl egy végigjátszás videó???

Köszönöm mégegyszer, ez gyors volt. 😊
Mindketten megfeledkeztek a kétkezes obsidian sword-ról, ami 90-et sebez. Igaz ahhoz 3as kovácsolás kell, de úgyis annyi pontod van mint a szemét.😊

Mellesleg nekem a 4.chapt már kicsit unalmas volt, a 3.után kellett volna valahogy jobban lezárni, na mind1.😛

ez a Rune of Light mi amit Illuminar kér?
na igen, ha valaki emlékszik, akkor lenne kérdésem:
a tûz meg a projectile kristály már megvan.
Valamint mik ezeknek a sajátosságai? ha jól veszem ki, a projectile gyors éskevés manát igényel, a tûz nagyobbat sebez, de lassú... talán több ellenfélre is hat egyszerre?
és a jég milyen erõben van sebzés tekintetében ezekhez képest? valamint lassít?
És a legfontosabb kérdésem: hol lehet jégkristályt találni? 😄
Picit csinálni a banditáknál a küldiket,föleg a kovácsét

Az elöbbi kérdésem tárgytalan 2 óra után rájöttem😄