Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
G3-ban gyûlöltem, hogy nem tudtam úgy elmenni egy csoffadt asztal mellett, hogy véletlenül ne loptam volna el valamit. Hogy 3-as pickpockettel szarrá lehett lopni mindenkit (vicces volt meztelenre vetkõztetett õröket mészárolni mert a ruhát is lehetett szedni róluk álmukban)És maga a játék is szebbnek hat.
Tipikus példája annak, hogy a kevesebb több. (na meg hogy normális stunlock értékekkel nem basszák fel a játékosok agyát az egyszerû házimalacok...)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
na itt kerestem volna utoljára az biztos
kössz
"The trees move. Do you not see it?"
Megkaptam Cyrus tól a 3 barriaer feltörõ tekercset de csak 2öt találtam meg
1. amelyhez oda vezettem cyrust
2. az egyik kolostor alatti farm mögötti templomban egy tûzgolyó dobáló priest mögött
hol van még narancssárga barrier? eddig mindig csak kékekbe futottam bele
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Amikor kihozom Romanovnak Steelbeard kincsét azt az opciót választottam, hogy nem adom oda a kincset és a térképet hanem megölöm õket.Miután mind meghalt megszereztem a kulcsot Patty cellájához. A kérdésem az lenne h hol van pontosan ez a cella mert sehol sem tett senki említést róla.
köszi
ki tanítja meg a seal használatát?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nem tudom mennyire jó, viszont.
de biztos, hogy nincs a játék során hamarabb? D:
amikor összegyûjtötted a disc-eket és kinyitottad az ajtót, akkor a monastery-t megszálják gyíkemberek, akkor kapsz egy q-et hogy nézd meg ki élte túl a master-ek közül és mikor megtalálod pallas-t ( asszem ez a neve, a lényeg hogy halott) tõle kitudod loot-olni a jégkristályt.
Mellesleg nekem a 4.chapt már kicsit unalmas volt, a 3.után kellett volna valahogy jobban lezárni, na mind1.😛
a tûz meg a projectile kristály már megvan.
Valamint mik ezeknek a sajátosságai? ha jól veszem ki, a projectile gyors éskevés manát igényel, a tûz nagyobbat sebez, de lassú... talán több ellenfélre is hat egyszerre?
és a jég milyen erõben van sebzés tekintetében ezekhez képest? valamint lassít?
És a legfontosabb kérdésem: hol lehet jégkristályt találni? 😄
Az elöbbi kérdésem tárgytalan 2 óra után rájöttem😄