• Probatbicol
    Hát pedig a hiba az ön készülékében van, mert ez tényleg a G1 G2 fílinget hozza vissza. Szerintem egyszerűen most valami miatt nem tudtál ráhangolódni egy ilyen típusú játékra, ezért érzed csalódásnak.
    Nagyon jó a példa, amit hoztál, hogy hogyan vigyáznak a tulajdonukra az npc-k, ez egyébként már a G2-ben is gyengébb volt mint a G1-ben, de a G3-ban egyenesen röhejes volt, hogy besétáltam a lázadók táborában a raktárba, szépen összeszedtem minden cuccot, majd az egészet eladtam jó pénzért az ajtó előtt ácsorgó raktárosnak.
    Az, hogy az elején lassabb a játékmenet szintén a klasszik gothic időket idézi, pont ez a zseniális benne, hogy először gőzöd nincs, hogy mit kellene csinálni, szinte sodródsz a történésekkel ill. próbálsz túlélni, míg egyszer csak az események sodrának közepén találod magad mint főhős és minden klappol, onnantól meg begyorsulnak a dolgok. Van egy íve az egész sztorinak.
    Ha már a G3-hoz hasonlítjuk, ott inkább volt unalmas és ismétlődő a sztori, fedezz fel egy új várost, tornászd fel a reputációt, menj a következőhöz és kezdd elölről az egészet (bevallom emiatt nem is játszottam végig).

A terület nagysága pont elég, én most értem ch4-be de még mindig nyílnak ki újabb kapuk előttem. Sőt teleport kövek nélkül még unalmas is lenne a sok kutyagolás.
    Szóval ha tényleg szeretted a G1-G2-őt azt tanácsolom adj neki még esélyt, nem fogod megbánni, mert nagyon jó.