-
Ok akkor lassuk: G3ban az egesz grafikai megvalositas tele volt bugokkal es nem olyanok amin konnyen at lehet siklani: te hiaba bujtal be mondjuk egy fal moge, a szorny keresztul utott, jott, vagott, harapott a falon.
Az 1.06 körüli patch táján is kettő ilyen hibával találkoztam összevissza és az mai napig ninc javítva. A sivatagi barlanból a falon keresztül megy ki a vízmágus és Mora Sul elleni támadáskor a sziklán át a nomád. Ennyi.
Nem tudom neked hogy lett sivar a Risen, nekem maxos grafikan nagyon nem sivar, mondhatni pontosan olyan mint a G3 volt csak ezuttal bugok nelkul.
Azt látom amit a screeneken. Maga a textúra, stb. ténylge szép, de maga a környezet a sivár, nem a grafikai motor. De pl. a textúra a városból kifele menő fickó melett olyan volt, hogy még a G2-ben is röhögtem volna rajta...
H ajol emlekszem van menupont a foliage-re ami a novenyzte nekem az is maxon volt es nagyon pofas novenyzet bokrok es fak voltak ugy a jatekban( mar egy par napja nem toltam ezert a mult ido).
A növényzet meg sem közelíti a G3-as átlagszintet sem. Vengard és Faring táján levő vegetációhoz képest meg tényleg hipergyenge.
Ennek elenere benne van a Risenbe is a valos ideju feny arnyek szamolasa,a diffuziv fenyszorodas, az osszes shader model 3as kunszt , HDR , irisz efekt amikor kijosz a sotetbol a fenyre, a pancelok amik fenyesek tukroznek, a viz stb
Ennek nagy része vagy egy része G3-ban is volt. Dinamikus árnyék mindenképpen. A páncél tükröződés is és a fények tükröződése a jégen és havon.
Itt is lehet free roaming modban jarkalni a szigeten es akkor mar nem is fog olyan kicsinek tunni;)
A G2 viszonylag sok de a G3 elején tényleg sok helyre elmehettél. Itt meg van a város, a mocsár és a kolostor, de az egyiken egyből be akarnak szipkázni és a helyszínek száma később sem fog bővülni ahogy látom. Hát ez szinte a G2-őt is alulmúlja.
de ezt nem 7es szinten fogod tudni megtenni, ahoz meg "kicsi " vagy.
Meglátjuk. A régi Gothic részek fentartották az érdeklődésemet. A Risen eddig csak kínszenvedés.
Egy plusz pont van, hogy mindeki figyel a tulajdonára, bár még így is könnyű lopni. Háztetőn való mászkálással plusz erkélyen történő bemenetel alatt mire felérnek ellopsz mindent.
Mivel G fan vagyok eleve pozitívan áltam hozzá és ennek ellenére valahogy nem áll össze az egész. Kár. :(