Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végeztem a Harbour Town-ban, megkaptam Scordo-tól a pakkot, hogy vigyem el
a Donnak. Visszamegyek a mocsárba, odaadom a nõjének, aki azt mondja,
jó vagyok, de ez nem elég hogy a Don elé kerüljek. Mi a következõ lépés?
Mert azt nem mondja hogy mit kell még csinálnom.
Segítséget elõre is kösz.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
mer mendózától jobbra felugrálva nautilussal elértem az ottani winchet, hol a másik, merre kell egészen pontosan menni?
"The trees move. Do you not see it?"
http://epica.nl
ghoul
Frost mage-et csinálok elég jónak tûnik egyelõre, fõleg ha sokan támadnak egyszerre. 😊
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
a másik: Illuminar valami Rune of Light ot akar az mi?
Emellett az elite warriorok is nagyon baszták az agyam. Persze nem a végén, de volt, hogy 1 darab kinyírt, következõ alkalommal meg kettõt levertem pillanatok alatt, sérülés nélkül. Igazából attól függ, milyen hangolatban voltak, ha úgy érezték akkor csak rohamoztak és vertek mint az állat, és ami rendkívül idegesített: minden egyes csapásomat úgy védték, hogy hátratántorodtam. Amikor zsinórban harmadszor tántorodtam hátra és ezért kaptam be két csapást, azért felforrt az agyvizem.
Utána rájöttem, hogy a helyes taktika: hátraugrok, charge, hátraugrok, charge...
A másik, hogy kitér oldalra, és elkezdi megsorozni a támadásait, és egy ütés az életem 1/3-a
a lényeg, hogy ki*****ot idegesítõek
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
bár az jó kérdés ezt miért nem egy hozzászólásban írtam le, de már mind1.
én csak az egykezest találtam meg, az csak 80at sebzett...
Mentem énis kialudni magam...😄 na köszi mégegyszer szia
bocs ha kicsit kaotikusak a hozzászólásaim, próbálom értelmesen leírni õket, de csöppet kialvatlan vagyok.
Akkor végülis kihez érdemes csatlakozni? gondolom mind2õnek van jó és rossz "mellékhatása" melyiknek mi?
Harbour Town-ban a legtöbb küldetésnek két megoldása van: megcsinálhatod úgy, hogy az Order-nek kedvezzen, és úgy, h a Donnak és kicsiny csapatának. így szerezhetsz ajánlást mindkét csapathoz - de ha Don módszerével csinálod meg, az több pénz és XP, valamint ajánlás nem kell Order féle harcosnak (csak a mágusnak), ahhoz elég az is ha elfogatod magad. a Bandit Camp-es küldetések ehhez nem sok köze van, azok ahhoz kellenek h bevegyen a Don, de abból mindet semlegesként is megcsinálhatod, amíg nem vagy Order tag.
és ellenõriztem, ha a Donnak kedvezõ megoldásokat választod végig Harbour Town-ban, akkor is lehetsz azonnal Order tag ha elfognak. csak utána NE add oda a csomagot a Donnak, mert ezzel... dobpergés... átállsz. valószínûleg szép méretes bug ez is, és lenne egy olyan vad tippem h késõbb durva mellékhatásai lesznek, szóval inkább senki ne próbálja ki. vagy lehet h "fícsör", de akkor sem piszkálnám.
kard vs. bot pedig:
az a bot amit írtam uralja az elsõ chaptert. gyorsabb mint a kétkezes kard, messzebb ér el, kevesebb erõ kell hozzá, ugyanannyit sebez, és ingyen megszerezheted. nade, ez változik már a második chapternél, amikor elõször megjelenik a sharp bastard sword, 50-es sebzéssel, és 6-os kardozással pajzzsal együtt egy kézben forgatva, meg a Berserker Sword, ami kétkezes, 9-es kard kell ahhoz h egy kézzel tudd forgatni, és 80-at sebez. bármikor összeszedhetõ, de amíg nem jár elég közel hozzá a sword skilled, nem éri meg, mert kilapítanak - de ha megvan, ezt fogod szinte a játék végéig használni. szóval gyakorlatban... botra ne gyúrj, de +1 staff gyûrûvel (Order esetén gyûrûkkel) használd, kardot pedig húzd amint megvan 100-as erõ.
szerintem az is megfelelõ technika, hogy a Don-os küldiket csinálod meg Harbour Town-ban - több xp és pénz - majd elmész a Bandit Camp-be, befejezed az ottani küldetéseket (mivel nem fognak szeretni ha Orderes leszel), majd egyszerûen elfogatod magad az Order embereivel.
de ezt mindjárt csekkolom, van megfelelõ mentésem.
Don Esteban oldalán kardra specializáltam magam. A legjobb kardot, a kétkezes Titan Winget /100-as sebzés/ meg csak a legvége elõtt találtam meg, így igazából hasznát nem vettem... De legalább meg lett egy achievment.
A játék legelejérõl a bandita táborból maradt 4 questem, sajnos hiába teljesítettem õket, megmaradtak, ez van. A keleti templomban, ahová a Don küld majd, nekem is gondot okozott az ajtón való kijutás, mert visszarakott egy szobával feljebb, de aztán ahogy már írta valaki, csigaformában átsétáltam rajta.
Ha valaki a vulkánban csinálja a kapu nyitós questet és kijut a vulkánból, menjen csak tovább, jófelé megy, én itt egy fél napot keveregtem, mire kiderült, hogy a megoldás messze keleten van, nem a vulkánban...
A harcot érdemes gyakorolni, a végén már 3 elit harcost osztottam ki sérülés nélkül, csattogtak a pengék rendesen... A gorillák ellen a legjobb taktika a hátra ugrás+nagy csapás /nyomvatartott bal gomb/ vagy az oldalra vetõdés+ütni ahol éred, míg rád nem fordul... <#wave>#wave>
Szûk szobákban belemászni az ellen képébe, aztán jobb gombot röviden megnyomni, így alulról felfelé üti meg, ezzel üti félre egyébként a kardjukat is, ha soroznak, ilyenkor kibillen az egyensúlyából és gyors kontrát nyomhatsz. Persze a legjobb ha elkapod a nagy ütéssel, vagy sikerül az oldalra lépés közben oldalsó ütést bevinni, abból kettõ megöli még a undead warriort is. Már persze a Titan Sworddal... <#smile>#smile>
14. teleport követ ne keressétek, csak a legvégén kapod meg. Engem is idegesített, maximalista vagyok... <#wave>#wave>
Ha már bent vagy a vulkánban és kiértél a másik oldalon, látogass el a monostorban a szent tûzhöz és azt hiszem Abraxtól megveheted a Holy Flame amulettet, ami +20 a közelharci és +10 a mágikus védelemre. Ezenkívül ugyanitt a kovácstól a +6-os sisak is elérhetõvé válik, ahogy a bandita tábor kovácsánál a kerek pajzs, majd késõbb a kikötõ városban lévõ kovácsnál a nehéz pajzs.
Amint leöltük az elsõ lizardment, vegyük fel a kardját és azonnal irány a Kikötõ városban székelõ iszákos kovács, mert miután beszéltünk vele és csinál nekünk obszidián pengét, 2-es kovácsolással legyárthatunk egy éles obszidián kardot /bastard swordnak számít/ aminek 70-en a sebzése.
Ennél már csak a Titán Sword lesz jobb, illetve ha van olyan magas szintû a kard tudományod, akkor a Souldrinker kard, aminek két darabját a sziget dél-nyugati és észak-keleti sarkában szedheted össze. Ennek 75 a sebzése.
Ja igen, itt egy kép a megszerezhetõ teleportkövekrõl és hogy ki adja õket:
teleportkövek
Annyival egészíteném ki, hogy Kikötõ város teleportkövét én Belschurtól, a szegény konyhát mûködtetõ mágustól kaptam a koldusok utcájától felfelé.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Köszi a segítséget, keresni fogom az anti-magic crystal-okat.
valamint ilyen helyeken ofc mágiát sem használhatsz... chapter 3-4 tele lesz ilyenekkel sajnos.
de hallod, sokat sétálhattál chapter 2-ben ha végig melletted volt Freddy <#nyes>#nyes>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AKINK NINCS SEMMI A QUEST LOGJÁBAN, AZ
Jobb klikk az asztalon --> Tulajdonságok --> Megjelenés fül --> Alul Betüméret: Normál
Ééééééés, kész 😄 LOL
Valamiért a windows betûmérete bezavarja ha nem normálra van téve, állítólag ha legnagyobbra van állítva a windowsban a betûméret, akkor még bizonyos ingame szövegek sem látszódnak 😄
Reméljük patchben javítják majd, bár nem találkoztam ezen kívül sok buggal, 2 helyen volt csak apróbb, maga a játék nagyon jó, olyan mint egy Gothic Light ^^
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Win XP SP2, 8800GT, Gigabyte alaplap, E8500as proci, 2 x 1GB ram, CloneDVDs változat, crack nincs hozzá
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."