-
Sunrider924 #2271 Ok akkor lassuk: G3ban az egesz grafikai megvalositas tele volt bugokkal es nem olyanok amin konnyen at lehet siklani: te hiaba bujtal be mondjuk egy fal moge, a szorny keresztul utott, jott, vagott, harapott a falon. Nem beszelve a glitch-ekrol, nem beszelve a motor optimizalatlansagarol, amit a jatekosok patcheltek fel jatszhato szintre, mert a kiado Jowood l;e se sz.rta. Nem tudom neked hogy lett sivar a Risen, nekem maxos grafikan nagyon nem sivar, mondhatni pontosan olyan mint a G3 volt csak ezuttal bugok nelkul. H ajol emlekszem van menupont a foliage-re ami a novenyzte nekem az is maxon volt es nagyon pofas novenyzet bokrok es fak voltak ugy a jatekban( mar egy par napja nem toltam ezert a mult ido). Tehetsz be kepet az csak azt bizonyitja hogy neked vmi nem jo most a grafikaval, de akkor mar had terjunk ki arra is hogy a gothic sosem a grafikarol szolt :)Ennek elenere benne van a Risenbe is a valos ideju feny arnyek szamolasa,a diffuziv fenyszorodas, az osszes shader model 3as kunszt , HDR , irisz efekt amikor kijosz a sotetbol a fenyre, a pancelok amik fenyesek tukroznek, a viz stb
A Risen is tlejesen non linearis pont mit a G3, itt is boven vanna elagazasok a tortenetben es ott is 3 frakcioval lehet vegig tolni.
Hat erdekes hogy te minden Gothicot vegigjatszottal annyiszor es akkor most annyira szidod a legjobban sikerultet :D Itt is lehet free roaming modban jarkalni a szigeten es akkor mar nem is fog olyan kicsinek tunni;)de ezt nem 7es szinten fogod tudni megtenni, ahoz meg "kicsi " vagy. Ebbol adodik hogy te meg csak 4-5 fele szornyet lattal eddig, minden szorny megvan ami a gothicokban szokott lenni, talan az orc-ok es a trollok hianyoznak csak, de ki tudja , en mint mondtam meg nem toltam be 100%osan a jatekot, annak ellenere hogy az egyik frakcio oldalan mar vegigvittem.
Hangulatrol jutott eszembe: lessz majd egy quest(SPOILER)ahol a gnomeok vezeret kell megolni, na azt akarhogy probaltam midig ejszaka kelett megcsinalni es faklya fenynel kastelyromokban es az azokbol nyilo katakombakba maszkalni az uj grafikus megvalositasban nekem nem semmi elmeny volt, talan probalj kicsit kevesbe kritikus lenni, ez tulajdonkeppen nem Gothic, hanem egy teljesen uj jatek ugyanattol a fejleszto gardatol csak eppen atmentettek a sikeres elodokbol az osszes jo otletet