Sunrider924#2268
Kedves Molnibalage
Ha a jatekmenet "tok linearis" lenne , nem lenne lehetoseged 3 frakcio szemszogebol is vegigjatszani, ha a jatekmenet linearis lenne nem lenne lehetoseged semmilyen mas opciora beszelgetesek kozbe stb. Az hogy a jatek nagy csalodas neked lehet tobb okbol is, foleg ha nem jol osztottad el a pontjaidat es felemas karid van, amivel kinlodas a jatek szamodra:P Merthogy ez is lehetseges, ennyire"tok linearis" a jatek.
A jatek hangulatossagat nem tudm mivel akarod lemerni, nekem a Kai rosenkratz altal komponalt zene mar onmagaban eleg is volt, es akkor nem meg nem is neztem a grafikai megvalositasokat, amibol van boven es nem akarmilyen latvany a napkelte a tengerarton. A G2 es 3 nem volt semmivel sem hangulatosabb max akkor meg nem ismerted a "gothic erzest".
En is betoltam oket sot meg a NIght of the Ravent is, egyetertek azokkal akik szerint a Risen a piranha byteos fiuk eddig legprofibb munkaja, gyakorlatilag bug mentes, szep grafika, szivbemarkoloan szep zenek, hat te tudod neked mi a hangulat, nekem es sok mas embernek ez boven "eleg"
Ha frusztral hogy nem haladsz vele vegyel nagy levegot vagy csak ne jatszal vele par napig, lehet utana maskepp fogod latni. Az egyetlen jogos kifogas a jatekkal kapcsolatban, hogy icipicit rovidnek tunik, de nekem meg mindig csak 250 questet sikerult betolni, az achievementek 50%a van meg es egyetlen secret sincs unlockolva, es abbol amiket irsz kicsit tobbet lattam a jatekbol.
Nem oltasnak szantam, de kicsit fura, hogy a jatek foruman kerdezel aztan miutan valaszt kapsz elkezded szidni a jatekot