-
Sunrider924 #2258 Udv
A jatek semmivel sem vontattotabb mint akarmelyik Gothic,minden szabaly ami ott volt ervenyes az itt is mukodik, ergo lopni kell mindenkitol ahol a parbeszed opciok kozott felkinalja.Mar csak ebbol jo kis penzmagot lehet osszeszedni. Youtubeon van egy csoka, Cdune vagy mi a neve es csinalt vidis vegigjatszast, az egyikben amikor megnyitja a zsakjat lehet latni hogy 8000 aranya van :D( nekem max 5500 volt egyutt legtobb, mert sokmindenre lehet/kell kolteni)
Amugy van a jatekban egy erdekes feature, ami a Jest(Tell Joke) varazslathoz kapcsolodik:
AKARKIT MEGTAMADHATSZ ES MIUTAN LEVERED ES KIFOSZTOD RATOLOD A VARAZSLATOT ES AZ ILLETO ELFELEJTI AZ EGESZET, LEGJOBB HAVEREK LESZTEK UJRA AZZAL A KULONBSEGGEL HOGY MAR A TIED MINDEN NALA LEVO TARGY
Ha ezt igy nezzuk akkor eleg sok penzt lehet igy szerezni csak kell a sok Jest tekercs.
A harc rendszer is ugyanaz maradt mint gothicban, a kardforgatas kulonbozo szntjei az alap tamadas 2-3 lepeset fejleszti tovabb 4re plussz a parry(haritas)majd magasabb szinten amikor haritol/blokkolsz a kardal az mar sebzi az ellenfelet, meg magasabb szinten bele tudsz szakitani az ellenfel kombojaba es ilyesmi, a tooltip mindig kiirja mit ad az adott szntu kepesseg.En is sokat szivtam a lvl4es bot verekedessel aztan olvastam egy hozzaszolast amiben egy muki irja hogy lvl 1es kardozassal mindent megcsinalt a varosban egyszeruen idozites kerdese az egesz, es foleg olyan helyre mozogsz ahol az elenfel nem tud felre ugrani es oldalba tamadni. Magussal meg a lenyeg minnel magasabb legyen a fireball es legyen annyi tavolsag kozted es az elenfel kozott hogy legyen ido eltolni a varazslatot. Magus az tavolsagi harcos, nem close combat, masreszt Ashbeast tekercs/runat hasznalva akarmit leaprit akar 3 at is egyutt az elite harcos undeadek vagy lizzardokbol