• Arnold12
    Chapter 4: A vizesés mögötti részen, hogy birom megtalálni a Titan Armourt? A fenti részen már nincs semmi. Leesek a csapóajtóm, ahol bejutok egy nagy terembe. Van 1 switch, ami felváltva 3 ajtót nyit. Találok benn 2 Winch-et, amit eltekerek és a nagy teremben felemelkedik a fal, majd a falcsapda is megáll. De, hogy birom a rácsot felemelni, hogy bemenjek a kapun. A 3 ajtó közül a switch melletti jobba ha bemegyek, végigmegyek a folyosón a végén jobbról van egy kis nyilás - Nautilus spell, átjutok egy másik terembe. Ott van a Lizard Priest, a koporsóban találok egy Titan Bow-ot, de gondolom nem ezt kell, mert a küldetésnél nem jelezte hogy 3/5 az Armourokból megvan...
    Gondolom a nagyteremben levő nagykaput kellene kinyitnom, de nem tudom, hogyan. Már végigmentem az egész részen a telekinesis spellel a kezemben, hátha egy lever vagy egy winch elkerülte a figyelmememt, de semmi.
    Van egy hid is a Switch-es ajtó mellett balról a barlang végén, de azt sem tudom leereszteni, a lávafolyam másik felébe meg nem tudok átlevitálni, mert ott mindenhol anti magic kristályok vannak...

Nem tudom mennyire volt érthető amit itt leirtam, de gondoom aki szintén itt kinlódott jól megjegyezte a pályát. Én már 3 órája kinlódok evvel, és semmi eredmény...