Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott van a két a testvérével ahol régen enrico volt lol -.-
tomiee85:
úgy nem tudom,hogy lehet megoldani. én segítettem neki kijutni, onnantól jöttek a küldetések
egyébként ÉK-en van egy rom,a fentebb lévõ, (egy vassal ring is van ott) attól kicsit északabbra van egy barlang és ott van elásva az egyik sírban
de próbáld meg romanov-ot is,hátha tud segíteni
How much can you take,before you snap?
lehet,hogy azért mûködött nálad,mert csak demo
tomiee85:
az még mindig csak kettõ
egy van a patty féle küldetés sorozat végén,egy az eastern ruins-nál, egy pedig a don-nál
melyik érdekel komolyabban?
biztos ez kell? szükségem van rá mert nem találom sehol olf-ot
colbeny:
enrico a swamp alsó részén van. legkönnyebben úgy találod meg, ha luis-tól elindulsz a gát felé, majd tovább a fal mellett. lesz egy két worm, meg stingrat, és egy dombos rész fenti részén lesz enrico
tomiee85:
az attól függ,hogy melyikek vannak már meg neked :)
A kék magic barrielen (varázs fal, barikád vagy mi a rák), hogy lehet átmenni? A pirosat nyitja a Cyrustól kapott tekercs, de a kéken nem tudok átjutni... Köszönöm!
Köszi
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Chapter 3. eleje. A diskekkel kinyílt a kapu, lenn van egy másik kapu, amit ki kéne nyitnom. Körül néztem mindenhol, és csak ezt találtam:
Két oltár, de nekem csak egy "old bustom" van, pedig kettõ kéne. Pls valaki segítsen.
a vassal ringes küldetést ki adja? 4 megvan már
és olf-ot hol találom meg miután vége az eastern temple-s küldetésnek? se a templom elõtt nincs, se harbor cityben
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Racism is a weapon of mass destruction!
Patty-t feladtam anno Carlosnál:D order tag vagyok. Don-t meg ki kell nyírni?
Amúgy, ha a küldetések menüben rákattintasz az egyik küldetésre és benyomod, hogy "Quest map" akkor azon a térképen többnyire ott van, hogy hova is kéne menned.
Eddig 2 van a törött meg a Gryger-es
THX
a stormwindet újrakovácsolta már valaki? milyen?
De nem a scroll írást mint a kolostorban hanem rendes mágia fireball és társai...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nekem csak a recept van meg és az nem írja
mi az a CEP?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1. Silden melletti lények, de vadászok segítenek.
2. Normadrban volt 1-2 nagyobb jégfarkas csapat.
3. Monterából Okara felé volt két nagy farkascsapat, mikor kíséred a fickót Okarába.
4. Ardea alatt van 5 vagy 6 farkasos csapat.
5. Ogrék Trelis mellett a barlangban.
6. Okara, Silden felett, a folytól nem messze egy vagy két troll felett domboldalon sok - sok goblin van.
7. Az egyik sivatagi település határában sok "sivatagi tárnarák".
8. Templom romoknál van az egyik mélyebb helyen (két láda van ott) sok csonti + egy templomõr.
Hát kb. ennyi. Egy G3 méretû térképen ez nem sok...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A Gothic fejlesztõinek új játéka. Ezért egyáltalán nem meglepõ, hogy hajaz az említett játékra.
Néhány technikai akadály áthidalása folyik és megkezdhetjük a játék fordítását.
Üdv
Hunosítok Team
Next PC upgrade: 2022
Alapjában véve persze nagyon jó és piszok hangulatos játék, csak egyszerûen amikor belevágtam, akkor még ott volt benne a potenciál, hogy ez most bizony AZ AZ RPG!!!
Az, ahol egy hosszabb utat (pl. menj el a Monostorba, beszélni a fõmuftival) komoly tervezés elõz majd meg. Ahol érdemes lenne minden vadállathúsból készíthetõ receptet megtanulni, ahol egy súly/darabkorlátos inventory-ben helyet kellene találni egy kis tûzifának, hogy éjszaka megpihenhessek a saját tábortüzemnél.
Kóboroljanak azok a farkascsapatok, ne ülhessek nyugiban egész éjszaka, zavarják fel az álmomat hébe-hóba, de ha egy kipucolt terepen járok, ennek legyen kisebb az esélye.
Satöbbi.
Mindezt csinálhatják tõlem ezzel vagy rosszabb grafikával, az animációk sem érdekelnének. Egy-két jó hang és látványeffekt (pl. itt ahogy megtörik a napfény a fákon, hegyeken) már eladja ezt a részt. És egy igazi, nagy és lélegzõ világban akarom mindezt tenni, nem egy akkora szigeten, ahol ha magam elé terítek egy abroszt, akkor mind a négy sarka vizes lesz...
A Don mocsaras küldetései alatt tökéletes volt minden. Tetszik a harcrendszer is, ez már nekem tökéletes: türelemmel nyerhetsz, de úgy is, ha kockáztatsz, ilyennek kell lennie. Aztán elmentem Harbour Townba, ami szintén nagyon jó lett, bár kissé rövid, hamar lezavarható és elég könnyû, de bemelegítésnek tökéletes. Viszont ezután kicsit kalandoztam és azon kaptam magam, hogy a térkép nagyját már bejártam, ekkor fagyott le az arcomról a vigyor.
Plusz írjátok, hogy majd lemegy a játék a föld alá és sokáig ott is marad... ez rendben van, de nem 30 óra játékidõ mellett.
Én anno végigjátszottam a Baldur's Gate sagát, na az játékidõ. Vagy az, amit egy G3-ba beleölünk, ha mindent megcsinálunk, felfedezünk.
Jó játék ez a Risen, végére is érek, mert érdekel, sõt, utána a Rend oldalán is megteszem ugyanezt, de most inkább érzek csalódottságot, mintsem felhõtlen hipphipphurrát. Hiányzik az epikusság, de nem egy hétfejû sárkány és a háta mögött depizõ királylány, hanem az igazi kihívás és szerepjátszás formájában.
Azért lehet, hogy mégiscsak a polcra megy majd, hiszen jobb lesz ezt elõvenni, mint a Gothic 3-mat. Töményebb az élmény, hamarabb elkap a hangulat. Csak hamarabb véget is ér.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Az elsõt már megtaláltam a térkép bal felsõ sarkában.