4439
  • Cat 02 #1838
    Akkor beninjázok a városba :)
  • Calver
    jahogy bot, az más kérdés, az már erősen a szopóág... mondjuk asszem lvl 6-on (vagy 8), minden ponttal erőben annakidején összejött a 3 ghoul, mert messze túl kíváncsi voltam... 50-es sebzésű alabárd, valami alap páncél, +1 staff ring, és jópár visszatöltés, de kinyírtam a kis geciket
    kár h értelme nem sok volt :C

de amúgy chapter 2 után már úgy fogsz nézni kisghoulokra, mint az elején a sün/patkány kombókra (az "ó, ingyen xp" nézésre gondolok)
  • Fbn Lx
    :DD
    majd feltápolod magad, és a végén élvezettel fogod kiélni rajtuk a bosszúdat
  • Broafka
    nem csalok...

próbáltad már bottal, mágusként, nah úgy ültetném be a ghoul kitalálóját a szék elé, hogy játszon...
  • Calver
    gyorsan bepötyögöd azt h minsky a billentyűzeten játék közben, aztán 0 és god beír, majd örül.
    ghoulokat ellen legjobb a power attack, de azt meg ha nincs elég magas sword skilled baszhatod :C
  • Broafka
    komolyan összefosom magam. 3 ghoul. első mentés 0:02
    utolsó mentés 0:35 és most van 0:39 és még mindig van 2

egyszerűen röhely, kínomban itt röhögök. hú de meg kéne folytani aki ezt kitalálta

Támadok elugrik, vagy oldalra ugrik és belém üt oldalról egy sorozatot, ha kivédem a sorozatot utána egyből varázsol, és a sorozat védése miatt képtelen vagyok mozdulni, így megöl. Egyszerűen egy lehetetlen karakter, iylet még életemben nem ba***am
  • Calver
    na akkor:
    Harbour Town-ban 4/4 Don küldi: mehetsz Don féle harcosnak, ha megcsinálod a mocsárban is a küldetéseiket
    elkapás: automatikusan Order féle harcos lesz belőled
    Harbour Town-ban 4/4 Order küldi: mehetsz Order féle harcosnak, vagy választhatsz mágus képzést is.
  • MrAndree
    Olvasd el a jegyzeteket amit találsz. Aztán a fejfákat a síroknál. Amelyiknél olyan név van amit a jegyzetekben is említ az a láda bizony halálos.
  • Arnold12
    Köszi, elszivok egy cigit és mindjárt kipróbálom. Ez eddig a legdurvább fennakadásom...
  • Cat 02 #1829
    És ha elkapnak ? Mert bejátszottam azt h elmentem a vulkánhoz és beraktak ott is vmi hasonlóba.
  • krisss93
    Hali valaki megtudja mondani mit kell csinálni Steelabeard kalózkapitány ládáinál? Mert akármeiket nyitom ki feldobom a pacskert.
    Előre is kössz.
  • Calver
    a kapcsolótól jobbra lévő szobába bemész, és ott lesz egy járat - térképen is látod - ahol ha végigmész, belátsz a kapu mögé. rálőssz íjjal vagy számszeríjjal az ott lévő winch-re, és tadaa.

ez volt az a rész nálam is, ahol úgy voltam h mindenkinek a jó édes kurva anyját, ugyanis nem találtam meg azt a bizonyos járatot, pedig még spell se kell, csak sikerült valahogy kurvajól összehozni a fényviszonyokat.
  • Calver
    akkor lehetsz
  • Cat 02 #1825
    2 óra játék után rájöttem, h a Donnál nem lehetek mágus >.<
    Ám ha bejutok városba anélkül h elkapnak akkor mivan ?
  • Arnold12
    Chapter 4: A vizesés mögötti részen, hogy birom megtalálni a Titan Armourt? A fenti részen már nincs semmi. Leesek a csapóajtóm, ahol bejutok egy nagy terembe. Van 1 switch, ami felváltva 3 ajtót nyit. Találok benn 2 Winch-et, amit eltekerek és a nagy teremben felemelkedik a fal, majd a falcsapda is megáll. De, hogy birom a rácsot felemelni, hogy bemenjek a kapun. A 3 ajtó közül a switch melletti jobba ha bemegyek, végigmegyek a folyosón a végén jobbról van egy kis nyilás - Nautilus spell, átjutok egy másik terembe. Ott van a Lizard Priest, a koporsóban találok egy Titan Bow-ot, de gondolom nem ezt kell, mert a küldetésnél nem jelezte hogy 3/5 az Armourokból megvan...
    Gondolom a nagyteremben levő nagykaput kellene kinyitnom, de nem tudom, hogyan. Már végigmentem az egész részen a telekinesis spellel a kezemben, hátha egy lever vagy egy winch elkerülte a figyelmememt, de semmi.
    Van egy hid is a Switch-es ajtó mellett balról a barlang végén, de azt sem tudom leereszteni, a lávafolyam másik felébe meg nem tudok átlevitálni, mert ott mindenhol anti magic kristályok vannak...

Nem tudom mennyire volt érthető amit itt leirtam, de gondoom aki szintén itt kinlódott jól megjegyezte a pályát. Én már 3 órája kinlódok evvel, és semmi eredmény...
  • Kongy
    Ezt már megcsináltam, de Illumar még mindig nem hajlandó szóba állni velem.
  • Pecske
    kongy:
    lehet az az amikor bemész a könyvtár rejtett részére ott megkeresed master abrax-ot (nem biztos h ez a neve, nem emléxem pontosan), ő ad neked 1q-t hogy kerítsd elő a 2tanoncot akit elküldött növényekér és vidd oda neki a szükséges növényeket. Kimész a kolostorból, ahogy mész le az úton és ott lesz az egyik, ő mesél neked, majd ha tőle jobbra mész akkor megtalálod a társa holttestét ( :S ), aztán az inventory-dból nézd ki h mi kell a master-nek (mien növények) szedd össze, vidd oda neki, és megmondja h mi kell ahhoz a varázslathoz.

Nem biztos h így van, lehet nem kell megcsinálni azt a q-t, de nekem vhogy így lett meg. De már szar a memóriám, azér 1próbát megér.

Qbu:

Ahogy kivettem a többi hozzászólásból ugyanazokat a spell-eket tudod használni amiket scroll-ként is. Gondolom így nem kell megvenned hanem korlátlanul használhatod (márha a manád engedi).
  • Qbu
    Hali! A Seal skill mit takar, milyen spellek vannak ott? Csak mert nem ajánlással mentem a kolostorba, de mage szeretnék lenni, viszont újrakezdeni sincs sok kedvem /mondjuk most már gyorsabban haladnék/
    Szóval ezért érdekelne mit is takarnak a Seal spellek. Előre is köszi:)
  • Kongy
    De már mindenkivel beszéltem, akivel csak lehet, és semmi.
    itt vannak az aktív questek:

• Pecske
    juhzo:
    amikor lő rád vmit akkor véd ki azzal vissza reflektálod, akkor letérdel bele ütsz egyet és visszamész tisztességes távolságba, kerülgetni a sugarat, ugrálni ha földet renget, és mindig figyelj magad alá ha villog a jel alatta menj el onnan.
    kb 3-4 visszareflektelés+ütés után "végzel" vele.
    Kongy:
    már nem nagyon emléxem, de beszélj mindenkivel, kérnek tőled segítséget és cserébe majd megmondják neked h meik scroll-hoz mi kell. Majd odamész illumar-hoz és elmondod neki h mit tudtál meg.
  • Calver
    ehem. valamint ha quicksave-elsz, nem menti el h mennyit vertél eddig bele. szóval quickload után kezdheted elölről.
  • Kongy
    Még mindig illusion scroll. pls mondja már el valaki, hogy miket kell Illumarnak megcsinálni, meert nem nagyon értem a szöveget.
  • Broafka
    4-5X asszem
  • Broafka
    ahh, közben rájöttem én is, beszéltem a novice-szal a főzőcskéző mágus fölött (Belshewulf vagy mi a neve a mágusnak) és ő mondta, hogy mit kell csinálnom hogy mágus legyek.

Azért köszi :)
  • juhzo
    ba nemtudom megölni a titánt. Védekezek és fejbetalálja a saját lövedéke akkor odamék ütöm de ennyire sokáig kell ütni?
  • Calver
    Harbour Town-ban lévő küldetéseket megcsináltad? mert csak akkor enged mágusként csatlakozni, ha onnan viszel ajánlólevelet.
  • Broafka
    hali, hogy a fenébe lehetek én mágus?

Ha volunteerként megyek oda, vagyis önként, akkor Pallas akar valamit magának, ha azt nem hozom, akkor bűnöző vagyok és akkor automatikusan order of the warrior vagyok
  • ricsa008
    ok megkezdődött a 3. ch köszönet az eddigi segítségekért
  • ravens
    Nem bug,programm hiba.( A kiírás a hibaüzenetet jelzi.)Utolsó kimentett állással indítsd újra.(Nekem volt olyan,hogy a gépet kellett újraindítani.)
  • ravens
    Ha elszedted Romanovtól Patty cellájának kulcsát,az úton lejjebb lévő romnál a tenger felöl van a cella.
  • ricsa008
    ok asszem ez most bug vagy nem tom
    amikor az 5.disk megszerzése után visszaportálok a Kolostorba ezzel kidob a játék

• hapi
    már elnézést de ti nem tudtok "l" betűt nyomni és ott a quest mappon megnézni hol a pötty?
  • ricsa008
    ok a disk megvan sikerült az egyik ládát kinyitni
    már csak az a kérdés patty hol van!!??
  • ricsa008
    lehet hülyeséget csináltam amikor romanovaal egyezkedtem valszeg rosz választ mondtam és rámtámadtak így patty t sem tudom hol van és a barlangban kiásott bádákat nem tudom kinyitni mer csapda van rajtuk
  • xido
    de jó,mehetek megint körbe csomó helyen,ahol sírt láttam,sose kattogtam felettük ásóval,csak mindig meggyászoltam őket:D
  • ricsa008
    ok sikerült csak én voltam hülye
    am simán kiásta ahogy a sír fölött klikkeltem
  • ricsa008
    ott vagyok Prattyvel a temetőbe de a síroknál nem csinálsemmit ha ráklikkelek az ásora
    vagy rosszul értelmezem?
  • xido
    ezt az ásós dolgot akartam már kérdezni,hogy ha van egy ásód,akkor automatikusan elkezdek ásni,amint olyan területre érek,ahol jelzi,hogy lehet ásni,vagy az "ércfejtős képességgel"-amit Olf-tól tanulhatunk-fog menni ez is?
  • ricsa008
    oh ez lesz
    köszi!!!!!!!
  • Pecske
    romanov kincséhez csináld végig amit patty kér tőled: kiszabadítod a városból, felásol neki sok kincsesládát, elrabolják, a csávó beküld a barlangba és ott lesz az egyik ládában.
    Én azt választottam hogy odaadom neki a térképet cserébe elmondja hol van patty, majd mikor ment volna tovább megöltem. Így patty sem rinyál h nincs meg a térképe és én is boldog vok mer van disc-em :)

gnome főnök pedig keleten van egy hídon kell átmenni külön kis "sziget"-re, lesz arra fele egy vadász aki majd segít neked.