Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
német fórumon olvastam, hogy már készül a második rész

köszi sirdond, megtaláltam! :) Jól elbújt a "szellemekkel suttogó"... :)

Nah a gyürüt az megtaláltam ott:D Akkor visszasétálok:D

köszi, azóta megtaláltam olfot :D
ott van a két a testvérével ahol régen enrico volt lol -.-

tomiee85:
úgy nem tudom,hogy lehet megoldani. én segítettem neki kijutni, onnantól jöttek a küldetések
egyébként ÉK-en van egy rom,a fentebb lévõ, (egy vassal ring is van ott) attól kicsit északabbra van egy barlang és ott van elásva az egyik sírban
de próbáld meg romanov-ot is,hátha tud segíteni

How much can you take,before you snap?

Pedig a teljes verzióhoz van ez egyébként, KATT!

Patty-s leginkább tekintve hogy patty nem beszél velem mióta csatlakoztam az orderhez

nyomtam,de semmi
lehet,hogy azért mûködött nálad,mert csak demo

tomiee85:
az még mindig csak kettõ
egy van a patty féle küldetés sorozat végén,egy az eastern ruins-nál, egy pedig a don-nál
melyik érdekel komolyabban?

Egy amit a gnomok fönöke dob az a Gryger meg amit a nagyfönök ad javítani. (Severintõl lopták el azt amit a gryger dobott)

ENTER-t is nyomtál, miután beírtad a "minsky"-t? <#confused> Ha beírod, akkor ki is kell írnia, hogy "test mode activated". Nekem csak a demó van meg, így nálam ezt írja ki. Lásd a képet! Utána lehet lehozni a konzolt.

ezt a konzolt nekem nem sikerül elõcsalnom,hiába írom be,hogy "minsky"
biztos ez kell? szükségem van rá mert nem találom sehol olf-ot

köszi :)

colbeny:
enrico a swamp alsó részén van. legkönnyebben úgy találod meg, ha luis-tól elindulsz a gát felé, majd tovább a fal mellett. lesz egy két worm, meg stingrat, és egy dombos rész fenti részén lesz enrico

tomiee85:
az attól függ,hogy melyikek vannak már meg neked :)

Sziasztok!

A kék magic barrielen (varázs fal, barikád vagy mi a rák), hogy lehet átmenni? A pirosat nyitja a Cyrustól kapott tekercs, de a kéken nem tudok átjutni... Köszönöm!
Irja már le valaki pliz nekem az 5 disk lelõhelyét SPOILERBEN..
Köszi

Tudja valaki, merre találom Enricot a mocsárban? Sehol sincs a kis szemétláda, pedig körbejártam az egészet :S Köszi elõre is!

Kopiati
A Vassal ringes küldit Leon adja, Tilda farmjától nem messze az erdõben egy kunyhónál, a térkép jelöli a kunyhót, már ha Nelson elkészült vele....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Aki nem talál valamit szokta használni a játék egyik érdekes funkcióját a Quest Map-ot? Amikor L gombbal elõjön az áttekintõ akkor válaszd ki a problémás küldit, majd kattints a térkép fölött a megfelelõ gombra...Quest map, nem minden van rajta, de nagy segítség. Fõlega gyûrû, sír és hasonló dolgok keresésében, meg a MEGTALÁLT teleport köveket jelöli tehát könnyebb kideríteni hogy, hova vezet a kõ, már ha nem világos az égtáj alapján....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Chapter 3. eleje. A diskekkel kinyílt a kapu, lenn van egy másik kapu, amit ki kéne nyitnom. Körül néztem mindenhol, és csak ezt találtam:

Két oltár, de nekem csak egy "old bustom" van, pedig kettõ kéne. Pls valaki segítsen.
ez sem mûködött. az volt a gond,hogy még nem vert meg az embere :)

a vassal ringes küldetést ki adja? 4 megvan már
és olf-ot hol találom meg miután vége az eastern temple-s küldetésnek? se a templom elõtt nincs, se harbor cityben

Harbor városba hol találom Jack kulcsát hogy kinyissam a ládikóját?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Nem, az a neve, hogy Eastern temple. Ez is egy küldetés. A Don adta. De szerintem neked is beszélned kell a Donnal, függetlenül attól, hogy nem vele vagy.
gfreak
senki más nem járt így mint én ezzel a táborkiírtós küldetéssel aki a Donnal van??? vagy meg lehet még csinálni miután elmegyek ékémkedni meg követeskedni a fehércsuhásokhoz????

Racism is a weapon of mass destruction!

Aha nelson a térképész csinált nekem. Keleti templom alatt azt érted ahol az a fõ gnóm van?

Háát, én a Donnal vagyok, ezek szerint neked kicsit máshogy kell, mert én Patty-t kimenekítettem a városból, és az apja kincseit kellett keresni, amik között végül ott volt az egyik kristály lemez. De a keleti templomba biztosan el kell menned, csak térkép nélkül nehéz rátalálni. Ja, mondjuk azt hiszem szerezned kell rendes térképet, amin rajta van minden út, és a teljes sziget. (Nekem azt Patty adta, de a városban is árul valaki térképet)
Ennél például nincs:D
Patty-t feladtam anno Carlosnál:D order tag vagyok. Don-t meg ki kell nyírni?

Hát meg kell csinálnod a Patty-s küldetést, és még el kell látogatnod a keleti templomba és az utolsó meg a Donnál van.
Amúgy, ha a küldetések menüben rákattintasz az egyik küldetésre és benyomod, hogy "Quest map" akkor azon a térképen többnyire ott van, hogy hova is kéne menned.
Én a monastery-ben tanultam rank 3-ig a gyerek egybõl tanitotta

1 valamit nem mondtam. Mendoza adta a q-et, nem a Don:D

gfreak
ha nem beszél veled, mondj el neki egy viccet (joke scroll)

Leírná nekem valaki hogy az 5 kristálylemezt hol találom? (spoilerben:D)
Eddig 2 van a törött meg a Gryger-es

THX

smithing-et kinél tanulhatok? oscar nem beszél velem,harbour towni és a monasterys kovács pedig nem tanul. van még akinél lehetne?
a stormwindet újrakovácsolta már valaki? milyen?

Szega87
azt csak akkor lehet ha már a rend beavatásán részt vettél

Segítsetek már hogy hol lehet mágiát tanulni a játékban ?
De nem a scroll írást mint a kolostorban hanem rendes mágia fireball és társai...
Valaki pls válaszoljon a #1126-ra
gfreak
baszki nem hiszem el hogy miután elvállalom a Donnál a 'béke' küldetést és megbíz hogy menjek kémkedni a csuhásokhoz, azt a kis elõretolt helyõrséget keletre a tábortól nem tudom megtámadni...vagyis megtámadhatom, de csak szál magamban, mert egyetlen harcos sem jön velem...elõlrõl meg tuti nem kezdem, majd a második végigjátszásra, amiben meg az inkvizíció oldaláról akarom tolni...wwwááááá :(

Molnibalage
Bocs, azt hittem, hogy G3 topikba posztolok! Fogalmam sincs, hiszen nincs meg a játék. <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Shep
alapvetõen nem vagyok nagy RPG-s vagy 3 játékkal játszottam össz-vissz(Diablo és társait nem sorolnám ide) Wizardry 7 (majdnem végig vittem gép fejlesztés miatt mentések oda lettek újrakezdeni meg már 3x nem volt hangulatom) Witcher+Fable amiket végig vittem és kb ennyi, de e most tetszik, bár kicsit elveszettnek érzem magam, de itt legalább nem mutatja piros pont, hogy hova kell menni :) mon éppen ezért jóval elveszettebbnek is érzem magam :) Bár az akadás miatt csak a mocsárig jutottam és ott beszéltem 2 emberrel, de besokaltam és várom a fixet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

köszi.
nekem csak a recept van meg és az nem írja
mi az a CEP?

Molnibalage
+2 CEP elõtt, +3 CEP-pel. Ki is van írva a potion tulajdonságban és a kézikönyv is tartalmazza ezt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A G3 változatossága mi volt? Ott is 3-4-as négyes lénycsoportok voltak pár kivételtõl eltekintve. Az alábbi helyek jutnak eszembe.

1. Silden melletti lények, de vadászok segítenek.

2. Normadrban volt 1-2 nagyobb jégfarkas csapat.

3. Monterából Okara felé volt két nagy farkascsapat, mikor kíséred a fickót Okarába.

4. Ardea alatt van 5 vagy 6 farkasos csapat.

5. Ogrék Trelis mellett a barlangban.

6. Okara, Silden felett, a folytól nem messze egy vagy két troll felett domboldalon sok - sok goblin van.

7. Az egyik sivatagi település határában sok "sivatagi tárnarák".

8. Templom romoknál van az egyik mélyebb helyen (két láda van ott) sok csonti + egy templomõr.

Hát kb. ennyi. Egy G3 méretû térképen ez nem sok...

a strength/dexterity potion mennyit ad az adott statokhoz?

Riddick21
Nem is igazán a G3 lenne jó ellenpélda, hanem mondjuk a Risen térképének a 4-5-szöröse... nyilván jóval nagyobb munka ezt kidolgozni, de annyira azért talán mégsem. És nincs meg a meglepetés ereje: ugyanazok a hármas-négyes csoportosulások esnek nekem, csak épp lepkék, farkasok, ilyen elbaszott gólyák vagy malacok formájában, és ennyi. Nincs kaland, nincs kihívás, nincs vadászat, nincs magadra utaltság. Nincs túlélés. Csak átugrasz a szomszédba, mert ott van dolgod. Nem érzed azt, hogy 'bármi' elõugorhat a következõ bokorból.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Molnibalage
Mekkora az a "térkép" amirõl beszélsz? Mert szép, hogy a G3 batár nagy volt, de - már bocsánat - kibaszottul feleslegesen. Szép screenshotot lehetett csinálni pl. Mora Sul, Bakaresh vagy Istarról távolról, de perceket futkorászni a nagy semmiben barmira idõrabló. Nordmar területe kicsi, de olyan zegzugos, hogy 3 év után ismertem ki úgy ahogy magam (4. végigjátszás után.)

Szega87
már megelõztek :)

grebber
Risen

A Gothic fejlesztõinek új játéka. Ezért egyáltalán nem meglepõ, hogy hajaz az említett játékra.
Néhány technikai akadály áthidalása folyik és megkezdhetjük a játék fordítását.

Üdv
Hunosítok Team

Next PC upgrade: 2022

Riddick21
Talán mégsem lesz megvéve a játék. Olvasgatom a fórumokat és mindenhol azt látom, hogy bizony ez az összes terület, ami a térképen van. De én szinte az egészet bejártam, kb. 20-as szinten lehetek... Nagyon kevésnek érzem, pláne egy Gothic 3 után, ahol egyszerûen imádtam a rengeteg kalandozást, veszélyes területeket, stb. Ráadásul itt valahogy úgy érzem, hogy mégsem teljes a szabadság, pedig az. De azok az ösvények, átúszhatatlan folyók...
Alapjában véve persze nagyon jó és piszok hangulatos játék, csak egyszerûen amikor belevágtam, akkor még ott volt benne a potenciál, hogy ez most bizony AZ AZ RPG!!!
Az, ahol egy hosszabb utat (pl. menj el a Monostorba, beszélni a fõmuftival) komoly tervezés elõz majd meg. Ahol érdemes lenne minden vadállathúsból készíthetõ receptet megtanulni, ahol egy súly/darabkorlátos inventory-ben helyet kellene találni egy kis tûzifának, hogy éjszaka megpihenhessek a saját tábortüzemnél.
Kóboroljanak azok a farkascsapatok, ne ülhessek nyugiban egész éjszaka, zavarják fel az álmomat hébe-hóba, de ha egy kipucolt terepen járok, ennek legyen kisebb az esélye.
Satöbbi.
Mindezt csinálhatják tõlem ezzel vagy rosszabb grafikával, az animációk sem érdekelnének. Egy-két jó hang és látványeffekt (pl. itt ahogy megtörik a napfény a fákon, hegyeken) már eladja ezt a részt. És egy igazi, nagy és lélegzõ világban akarom mindezt tenni, nem egy akkora szigeten, ahol ha magam elé terítek egy abroszt, akkor mind a négy sarka vizes lesz...
A Don mocsaras küldetései alatt tökéletes volt minden. Tetszik a harcrendszer is, ez már nekem tökéletes: türelemmel nyerhetsz, de úgy is, ha kockáztatsz, ilyennek kell lennie. Aztán elmentem Harbour Townba, ami szintén nagyon jó lett, bár kissé rövid, hamar lezavarható és elég könnyû, de bemelegítésnek tökéletes. Viszont ezután kicsit kalandoztam és azon kaptam magam, hogy a térkép nagyját már bejártam, ekkor fagyott le az arcomról a vigyor.
Plusz írjátok, hogy majd lemegy a játék a föld alá és sokáig ott is marad... ez rendben van, de nem 30 óra játékidõ mellett.
Én anno végigjátszottam a Baldur's Gate sagát, na az játékidõ. Vagy az, amit egy G3-ba beleölünk, ha mindent megcsinálunk, felfedezünk.

Jó játék ez a Risen, végére is érek, mert érdekel, sõt, utána a Rend oldalán is megteszem ugyanezt, de most inkább érzek csalódottságot, mintsem felhõtlen hipphipphurrát. Hiányzik az epikusság, de nem egy hétfejû sárkány és a háta mögött depizõ királylány, hanem az igazi kihívás és szerepjátszás formájában.

Azért lehet, hogy mégiscsak a polcra megy majd, hiszen jobb lesz ezt elõvenni, mint a Gothic 3-mat. Töményebb az élmény, hamarabb elkap a hangulat. Csak hamarabb véget is ér.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Molnibalage
Nekem nincs meg a játék még, meg sem rendeltem. A Gothicban is bizony sokszor semmiféle utalás nem volt, hogy mit és hol találok. Keress és kutass.

Ha megnézed a listát (a list szóval ugye), akkor találsz közte FreeCam parancsokat is. <#wink>

Szega87
én meg a jobb felsõbe a másikat, amit egy ashbeast és 2 ogre védett :)

Szega87
milyen rongy?:d a ládába nem tudok belenézni, mert lockpick lvl2 nem elég neki

jan5650
Nem tudjátok véletlenül, hogy a SoulDrinker kardnak hol van a 2. darabja ?
Az elsõt már megtaláltam a térkép bal felsõ sarkában.