-
Nabunaid #1705 Na, végigjátszottam, szerintem 9/10! 

Don Esteban oldalán kardra specializáltam magam. A legjobb kardot, a kétkezes Titan Winget /100-as sebzés/ meg csak a legvége előtt találtam meg, így igazából hasznát nem vettem... De legalább meg lett egy achievment.
A játék legelejéről a bandita táborból maradt 4 questem, sajnos hiába teljesítettem őket, megmaradtak, ez van. A keleti templomban, ahová a Don küld majd, nekem is gondot okozott az ajtón való kijutás, mert visszarakott egy szobával feljebb, de aztán ahogy már írta valaki, csigaformában átsétáltam rajta.
Ha valaki a vulkánban csinálja a kapu nyitós questet és kijut a vulkánból, menjen csak tovább, jófelé megy, én itt egy fél napot keveregtem, mire kiderült, hogy a megoldás messze keleten van, nem a vulkánban...
A harcot érdemes gyakorolni, a végén már 3 elit harcost osztottam ki sérülés nélkül, csattogtak a pengék rendesen... A gorillák ellen a legjobb taktika a hátra ugrás+nagy csapás /nyomvatartott bal gomb/ vagy az oldalra vetődés+ütni ahol éred, míg rád nem fordul...
Szűk szobákban belemászni az ellen képébe, aztán jobb gombot röviden megnyomni, így alulról felfelé üti meg, ezzel üti félre egyébként a kardjukat is, ha soroznak, ilyenkor kibillen az egyensúlyából és gyors kontrát nyomhatsz. Persze a legjobb ha elkapod a nagy ütéssel, vagy sikerül az oldalra lépés közben oldalsó ütést bevinni, abból kettő megöli még a undead warriort is. Már persze a Titan Sworddal...
14. teleport követ ne keressétek, csak a legvégén kapod meg. Engem is idegesített, maximalista vagyok...
Ha már bent vagy a vulkánban és kiértél a másik oldalon, látogass el a monostorban a szent tűzhöz és azt hiszem Abraxtól megveheted a Holy Flame amulettet, ami +20 a közelharci és +10 a mágikus védelemre. Ezenkívül ugyanitt a kovácstól a +6-os sisak is elérhetővé válik, ahogy a bandita tábor kovácsánál a kerek pajzs, majd később a kikötő városban lévő kovácsnál a nehéz pajzs.
Amint leöltük az első lizardment, vegyük fel a kardját és azonnal irány a Kikötő városban székelő iszákos kovács, mert miután beszéltünk vele és csinál nekünk obszidián pengét, 2-es kovácsolással legyárthatunk egy éles obszidián kardot /bastard swordnak számít/ aminek 70-en a sebzése.
Ennél már csak a Titán Sword lesz jobb, illetve ha van olyan magas szintű a kard tudományod, akkor a Souldrinker kard, aminek két darabját a sziget dél-nyugati és észak-keleti sarkában szedheted össze. Ennek 75 a sebzése.
Ja igen, itt egy kép a megszerezhető teleportkövekről és hogy ki adja őket:
teleportkövek
Annyival egészíteném ki, hogy Kikötő város teleportkövét én Belschurtól, a szegény konyhát működtető mágustól kaptam a koldusok utcájától felfelé.