• rotator
    #143
    Válasz a "Mijé' nincsenek még képek a játékból???" örökbecsűre az egyik fejlesztőtől:

    "A G3 esetében rengeteg hónap(!) elment azzal, hogy marketing célból képeket gyártottunk. Most jobban szeretnénk inkább magán a játékon dolgozni.

    Nemcsak értékes időt vesztettünk vele, hanem néhol olyan dolgokat is mutattunk, amik a fejlesztés során végül mégse kerültek bele a játékba (sokak csalódására).

    A Deep Silver nem várja el tőlünk, hogy idejekorán ilyenekkel rukkoljunk elő, amiért nagyon hálásak vagyunk, és teljes gőzzel tudjuk kalapálni a játékot.

    Jelenleg a fejlesztés sűrűjében vagyunk. Az induló területek tele vannak tesztobjektumokkal, és sok karakter is készen van, de még távolról sem mind. Mindenesetre közelebb vagyunk a végéhez, mint a kezdetéhez.

    Ha most kéne mutatnunk valamit, akkor csak egy jókora tájat tudnánk prezentálni, épületekkel, tereptárgyakkal. Vannak már növényzettel befuttatott részek, és néhány helyen szörnyek is kóborolnak. A shaderek még nem véglegesek, és az npc-k is többnyire egy kaptafára néznek ki, mivel nyárra van beütemezve az elkészültük.

    Időben vagyunk a fejlesztéssel, de egyszerűen nem lenne értelme bármit is mutatni ebben a félkész stádiumban - vagy (mint a G3 esetében) néhány kisebb szegmenst gyorsan befejezni, amiket aztán a végén lehet, hogy megint kidobnánk a végleges játékból.

    Az első ingame képeket 2008. telén tervezzük mutatni. Az a cél, hogy amit láttok, az már valóban a végleges formájában legyen, a marketing-szemeteket ezúttal mellőznénk.

    A GC-n (aug. 21-24) debütál az első előzetes. Demó nem lesz, nincs is tervben. A hivatalos oldal is akkor fog elindulni."