Chapter III. Harbour townban minden küldit kipucoltam. Azonban a Don táborában 5 küldim is nyitva van és képtelen vagyok tovább vinni őket. Azt hittem még korán van hozzá de chapter III-era már illene ezeket befejeznem. Ez most bug?
pl:
-A hunterek nem vadásznak. Hülye Sam vágja a fát a főmajomnak és nem tágit.
- Főmajmot képtelen vagyok kihívni párbajra és ezáltal legyőzni. Már fighter vagyok és nincs rá opció.
Sajnos a pénzbehajtós listát azt odaadtam neki mert volt ilyen opció a beszélgetésben ,de remélem nem emiatt akadt el vele a mission láncolat. Néha megdicsér a hülye hogy "huu már fighter vagy öcsém? az fasza" de utána megont semmi opció csak morog magában ha beszélni akarok vele.
- Az a küldi is nyitva van ezáltal hogy valaki nyulja a don pénzét a táborban.
van még valami de most nem ugrik be. Szal bugos vagyok vagy valamit elbasztam? Már senki nem mond semmit és a vulcánban vagyok az orderrel de bosszant hogy a táborban nyitva vannak ezek a küldik. Az egyetlen dolog amit másképp csinálnék hogy a 2. harcost azt véletlenül kivégeztem! Fasza volt az animáció meg minden. nem töltöttem vissza. ja meg a craig-et felnyomtam a spinének hogy fogadásokat szervez.