• jetyke87
    Aric leitatása nem csak annyi, hogy belekortyol és kész, el kell vele beszélgetni és akkor kortyolgat rendesen 3-4szer, mire rendesen beáll, de ha nem a jó kérdéseket teszed föl neki akkor abbahagyja és mehetsz vele harcolni mikor még ereje teljében van...
    Én rég megcsináltam, de asszem a felső lehetőségeket kell választani, a végén pedig a kardról kell beszélni vele, ekkor cseréli ki ha jól emlékszem. De a lényeg, hogy a F8-at gyakran használd! Mielőtt valakivel beszélsz akkor mentsd el és nem lehet gond ha rosszul döntesz, egy F9-el már korigálhatod is a hibádat.
    Mondjuk el szoktam fogadni, a döntéseiket, ha esetleg nem is a legjobban jövök ki belőlük, így az izgi, ki tudja mi lesz ebből meg abból a döntésből, de vannak olyanok mikor jobb visszatölteni és megnézni egy másik verziót is. :)

Jah, mikor még nincs bejutás a felsőbb szintekre akkor nem kell megtámadni senkit, hogy elfogasd magad. Megnevetteted az őrt és már húzhatsz is befelé, innentől szabad a pálya, persze újra nem fog beengedni, de kifelé már nincs gond.
    Yoki mellett is be ehet osonni így a temetőbe, ha még nincs illúzió tekercsed amit kér. Persze ennek megszerzésére is több lehetőség van. A könyvtárban fel kell törni a ládát és ott van 1, vagy a tekercsárus is árul, de minek ha el is lehet lopni XD

Magyarítás engem is érdekelne, nem a legjobb az angol tudásom, ha valami infó van osszátok meg, vagy valaki linkelje be, hogy hol letölthető. Előre is köszönöm!

A könyvtárból nyíló titkos járatban van egy mágikus védelemmel ellátott ajtó. Ennek a feltöréséhez a tekercset küldiben kapom meg, vagy hol tudom megszerezni?