• Caine
    Játszik vele valaki boxon?

Már nagyon régóta várom a játékot, az összes Gothicot végigjátszottam anno, de a harmadik után megfogadtam, hogy csak akkor adok pénzt a következőért ha nem egy olyan bughalmaz, mint a három.

Olvastam kritikákat a boxos változatról és azokat a dolgokat hozzák fel a játék hibájának, ami az erőssége. Szerintem.
    Lassú indulás? Imádom.
    Frakciók? Kötelező.
    Nehéz harc? E nélkül nem élet, az élet. :)
    Rengeteg npc, szinte már elveszek? Személyes kedvenc.
    Ezekkel nem lesz gond.

Fikázzák a grafot is, ami persze fontos 2009-ben, de ha kapnék egy gamát G2 graffal és hibátlan működéssel, hamisítatlan Gothic hangulattal, rohannék is megvenni. A többi Gothic sem volt mérföldkő a grafikában, sőt, inkább az mondanám a grafra, hogy hangulatos. Mert hangulata az volt.

Segítsetek (akár ha pc-n vagy boxon toljátok), hogy mennyire bugzik a játékmenet? Tűnnek el itt is npc-k vagy reagálnak megmagyarázhatatlanul?
    Meg lehet törni a történet vonalát, hogy nem megy tovább a játék?

Nagyon szeretném megvenni boxra, de amit a hárommal szívtam pc-n arra nincsen szó. És az, hogy akadozott a graf és még erőművön sem ment rendesen, az a kisebbik gond volt. Pedig a G3 gyűjtői változat még mindig ott csücsül a polcon ...

Nade! Kérlek írjátok meg a tapasztalataitokat (ez milyen geci szó), hogy mennyire bugzik a játkmenet.