geri9118#5278
Végrre sikerült megszerezni a játékot és fel is toltam az 1.5 ös patchet egyből. Angliával vagyok, hard-hard on játszok. Próbáltam előzőleg vh-vh-n de kicsit túlzásnak éreztem, hogy ugyanolyan erejű egységek szembeállítasakor egy sortűztől nálam 20-an, nála 7-en halnak meg:S Nekem az bevallom túl nehéz volt...éppen meg tudtam nyerni a csatáimat a poroszokkal, de az egész gém egy végtelen háború volt, szusszanásnyi idő nélkül és egy fullos sereg megveréséhez nekem legalább másfél kellett...Nemtom, ti ezzel hogy vagytok?
A másik hogy Savoy ostromolta Párizst amit az angolokkal védtem. A falon eredendően két lyuk volt, amik közül a közelebbihez vezényelte az egész seregét, kb 800 gyalogost meg 120 lovast. Ugye ott az egyszál sorgyalogos egység vígan tartotta őket(3 sávos veteránok) miközben a seregem nagyobb fele jött hátulról befelé az erődbe. Így megerősítvén a rést belülről, gondoltam két egységgel bekerítem őket. Meg is történt szétlőttem a generálisát és teljesen konkrétan bekerítettem azt még kb 600 gyalogos aki ott szenvedett a résnél. Elkezdtem lőni őket, megtörtek, mennék nekik bajonettel, erre kiírja, h close victory(kérdés nélkül) és a strat térképen derül ki, h a seregének cirka fele meglógott!!! ezt meg hogy?!