• Penge4
    #93
    "HM tehát ha én bemegyek a lakásodba akkor te nem szólnál semmit?"

    Ha a lakás adásvételi szerződését elfogadtam és aláírtam, amiben az a pont is benne áll, hogy "Az épülettömb tulajdonosának jogában áll névtelen információkat gyűjteni.", akkor nem. Ha meg nem olvastam el, akkor élve elsüllyednék a szégyentől, egyesekkel ellentétben, akik a saját hibáikért másokat hibáztatnak. Vagy fogadják el, vagy használjanak Linuxot. Van választás. Mindenkinek nem lehet az igényeit szolgálni.

    " Akkor miért azt gyülyti ki hogy milyen filmeket nézegettem pl? miért nem azt hogy milyen programokat használok legtöbbször?"

    Talán bennfentes információid vannak ezzel kapcsolatban? Mert én nem tudom, hogy miket gyűjt, de már látom lelki szemeim előtt, ahogy könnyezve röhögnek a Microsoft rendszergizdái, amikor nézik a statisztikákat, hogy "LOL, a warezwindowsosok körében ebben a hónapban a Transformers.TS.HUNDUB.avi by Józskapista release volt a legnépszerűbb film."

    "de magától akkor se küldjön már adatokat a rendszer ha én nem akarom....."

    Gondolom nem láttad még a "Segítség a Microsoftnak névtelen információk küldésével a program jobbátétele érdekében" checkboxot.

    Amúgy örülök neki, hogy itt minden "Linux király MS csúnya gonosz" mentalitású egyén ennyire magas szinten tud programozni, hogy biztosan tudja: A Linux nem gyűjt adatokat. Lehet, hogy Linus Torvalds is fetreng a székében a userek családi videóit nézegetve. Nem valószínű, de a Te elméleted szerint bármi megtörténhet.