• eszkaresz
    #90
    "A Windows azért gyűjt adatokat, hogy javítsa a hibákat és a felhasználók igényeire szabja a rendszert. Névtelen adatokat gyűjt, de ezt te soha nem fogod megérteni."

    Sajnálom, hogy nem tartasz képesnek arra , hogy megértsem a windows update a hibás fájlok kijavítását szolgálja. Abban azért egyetértünk remélem, hogy Linux rendszerben az online update nem helyez el (nem kell) mindenféle "rosszalkodás ellenőrzőt". De ez a záras, kulcsos példa nem nagyon állja meg a helyét, mer egészen másról szól Az hogy névtelen adatokat gyűjt, mit is mondjak keress rá neten ezzel kapcsolatban, meg fogsz lepődni.

    "Igen, sokáig tart, főleg mire visszarendezem a régi megszokott dolgokat. Ezért van többek között XP óta "Fájlok és beállítások átvitele" varázsló."

    Ebből is látszik mennyire jó és hatásos egy egészséges "konkurencia". :) Ezeket a dolgokat már régen megoldották Linux alatt és én csöppet sem bánom, hogy ha csak valami hasonlót is, de lehet használni egy XP-ben is. De abban is biztos vagyok , hogy Linus ill. bármelyik open source fejlesztő nem fog szabadalmi perrel fenyegetőzni. Na ezért nem jó az a példa , hogy kitől vettem a zárat a lakásomba + parázzak!!!

    Remélem érted ;)

    Üdv: Karesz
    http://kareszka.extra.hu
    24 óráig nem írhatok semmités
    30 napig nem helyezhetek el Linket.
    Fő a bizalom !