• sathinel
    Mint mondtam, mindenki visszaél a piaci helyzetével, de az MS-t kb 1000x-esen szivatják, azért is, amiért nem kéne.

Jah erről beszéltem. Mindenki ezt csinálja valsz ezért támadta meg amerika iraq-ot is. de ez nem gáz mert mindenki ezt csinálja. Sokan ölnek embert is akkor az sem gond. ezentúl mindenki aki úgy gondolja valamit sokan csinálnak akkor az erkölcsös????? a belinkelt oldalon is leírják hogy mi a monopólium, miért alakulhat ki, és mik a hátrányai.

"Hát bár olyan miniszterelnöke lenne Magyarországnak, mint Bush ilyen köcsög Gyurcsány helyett, de a politikát ne feszegessük."

A Tokaji szőlőföldeket a másik gyükér az országunkban lenyúlta a néptől.... Egyébként arra céloztam hogy akárki mond valamit, azt elhiszik nekik attól függően hogy melyik oldalra húz a gyükér. Azt nem nézik hogy mit mond, mi az értelme, csak azt hogy ki mondta és akkor az szentül igaz. Pártfüggetlenül.

MS fejleszt???:

Cache beállítása:
    Hogy mennyi memóriát szán a rendszer az input/output műveletek gyorsítására. Ennek az alapértéke 512Kbyte. Ez a mai gépeknél már viccnek is rossz, főleg ha figyelembe vesszük az ajánlásokat is. Egy 256 Mbyte-os gépre Windows Xp alatt minimálisan ajánlott a 32 Mbyte lefoglalt memória., míg efölött érdemes 64 Mbyte-ot használni.

Processzor L2 chache használata:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management
    L2 Cache használata.(128, 256, 512, procitól függ. XP 256)

és gondolkozz el hogy ez mikori írás. utánna vedd hozzá hogy SP2 pack-os xp professional sem állítja ezeket be. De biztos neked van igazad hogy ők jót akarnak, és ezért kezük, lábuk törik, csakhogy fejlesszenek. és ezek sok esetben + 1/3 -al megnöevli a gép sebességét. Lehet hülyének nézni a felhasználót, de aki már több mint 10 éve gép előtt ül, annak nehéz beadni ezt a maszlagot a fejlesztésről, és hogy nekünk ez miért is éri meg...