• Penge4
    "Mielőtt tovább flam-elsz itt egy olvasmány:Minopólium ha ezt normálisan átgondolod akkor nem mondanál ilyet"

Mint mondtam, mindenki visszaél a piaci helyzetével, de az MS-t kb 1000x-esen szivatják, azért is, amiért nem kéne. Még a Skype leállásáért is ő a felelős, menjenek már az anyjukba. Egy objektív cikk így szólt volna: A Skype rendszere olyan gyenge, hogy nem tudja kiszolgálni a teljes piacot, kifejtve: Szarabb, mint az iWiW. Csak Gyurkity Péternek kilóg a pofájából a pingvin.
    Amúgy lehet akármekkora monopólium, abban a pillanatban zuhanórepülésben csökken a részesedésük, mihelyt megteszik, hogy feltörhetetlen Windowst adnak ki. A magánszemélyek tömeges Linux használata meg befolyásolja a cégeket is. Szóval egy monopólium is csak akkor tehet meg mindent ha ő az egyetlen a piacon, nem akkor, ha ő a legnagyobb a piacon.

"Úgynézki Bush nemhiába tudott 2x nyerni."

Hát bár olyan miniszterelnöke lenne Magyarországnak, mint Bush ilyen köcsög Gyurcsány helyett, de a politikát ne feszegessük.

"de attól még nem fognak azok váltani, majd csendesen beletörődni, hogy "dehát ez az nvidia hibája", akiknek ezzel gondjuk van."

Az MS nem játszhatja meg a "Na Nvidia fejesek, vagy elkészítitek 30 napon belül a drivert, vagy felvásárolom a céget és jogi alapom lesz kirúgni minden lusta desznyót!" stratégiát. Így nem is tud mást tenni.

"Szóval legyalultam és visszatettem az XP-t, gyorsabb, stabilabb, a biztonsága is rendben van."

Ha legyalulod az XP-t és felteszel egy Win98-at, az mégyorsabb lesz.
    Amúgy már kijött két teljesítményjavító frissítés, a másolással nem lehet gondod.