• deeron
    Kb. fél évig Vistát használtam, az elején beleszerettem, milyen frankó, tök jó... aztán ahogy múltak a napok, a hetek, a hónapok, rádöbbentem, hogy teljesen felesleges volt, lecserélni a stabil XP-met.
    A vista lassú, használhatatlan, idegesítő és hemzsegő gyerekbetegségekkel küzdő új operációs rendszer, a kompatibilitást csak hírből, az inkompatibiltást meg 99%-ig ismeri. Szerintetek be tudtam importálni a Vista alatti Mail programmal leszedett leveleket, az XP-s Outlook Expressbe. NEM, sajnos, de még konvertert sem találtam!
    Jó, a driver problémák, a hardveres dolgok nem az MS sara, hanem a gyártóké, de miért is? Túl bonyolult volt a Vista driver struktúra, nem kaptak elég időt a megismerésre, nem kaptak elég időt, hogy időben elkészítsenek egy nem béta verziót??? Gyors volt a megjelenés? Talán. Ez az egyik dolog, nem beszélve az olyan idegesítő problémákról, mint a másolok egy fájlt innen ide, de a végén tököl kb. 1 percet... ennek nem így kéne működni. Még valami a biztonság, na, azt egy kicsit idegesítően "túlfejlesztették"! Ezeket kellett volna az MS-nek
    rendbetenni-e még a megjelenés előtt!
    Szóval legyalultam és visszatettem az XP-t, gyorsabb, stabilabb, a biztonsága is rendben van.
    Nehéz lesz rászánni magam újra feltenni a Vistát még akkor is, ha esetleg kijön az első service pack. A Vista majd akkor lesz frankó, amikor az MS kifejleszti a következő op. rendszerét és piacra dobja. Akkor azt majd senki nem meri feltenni és jó ideig marad a Vistánál, mert addigra remélhetőleg kiforrja magát.