sathinel#65
Nem ellenkezni akarok úgyhogy nem kell rögtön leosztani, de nekem sok szórakozást jelentett hogy kipróbáltam sokféle programot. Ami tetszett, azt használni is szeretném. És MS-t lexarom hogy mit tud ha nekem más tetszik, akkor had használjam már winen. MS pedig ezt a fajta törekvését megnehezítette az embereknek. Senki nem ugatna, ha tényleg egy oprendszer lenne, amit te is konfigolhatsz. De amíg integrálnak dolgokat, és más progik nem úgy mennek ahogy kell( a hibát észleltük javítani fogjuk szöveggel jönnek ilyenkor.), akkor elkezdenek az emberek szövegelni. WMP pedig egy rakás... próbáld ki a jetaudio-t. Meglepően jól működik, és gyorsabb, és sokkal emberbarátibb a kezelhetősége.
A win okozott sok cégnek problémát, hogy saját rendszerüket favorizálják, és ebből lett az álltalános útálat. Nézd meg pl miket nyilatkozott a direcx kifejlesztésénél, az OpenGL-ről. De sok ilyen van még. És utánna meglepő hogy más cégek már úgy kezdik hogy kapásból bíróság? Üzleti életben az adott szó nagyon fontos. Az egy dolog hogy magyarországon ha nincs papíron akkor kiröhögnek. Ha nincs bizalom egy idő után azt maguknak köszönhetik. És nem a felhasználót kéne leosztani hogy valójában azt sem tudja mi kell neki. Az hogy neked más a véleményed, az te vagy. Van még rajtad kívül sok millió felhasználó akiknek nem jön be. Hiába üvöltöd szét hogy márpedig ez a világ legmenőbb, legszuperebb dolga.