• torma99
    "Te nagyon idióta, nem kell ilyen gép a Vista-nak! Aki meg elvárja hogy egy 10 éves konfigon fusson a Vista, hát elhúzhat a jó.... "

Kedves DJDollen!
    Hozzászólásomban egy szó sem volt arról, hogy az ott található konfiguráció lenne a Windows Vista operációs rendszer alapkövetelménye. Én mindössze annyit jegyeztem meg, egyik fórumozótársunk hozzászólására, hogy valószínűleg nem mindenkinek telik jelenleg egy ilyen, valóban impozáns konfigurációra.
    Továbbá egyetlen szóval sem állítottam, hogy Vistát futtatnék, vagy , hogy a rendszert egy 10 éves konfigurációra telepíteném fel. A hozzászólásom további része, ha kicsit bővebben is, de az Mflex által írt hozzászóláshoz kapcsolódik, ha számodra kissé érthetetlen is volt, akkor elmagyarázom: Számomra is meddő vitának tűnik az egész, hiszen megvan a választás lehetősége arra, hogy mindenki a számára megfelelő operációs rendszert futtassa, az idő majd eldönti, hogy kinek mi jön be hosszú távon.
    Megszólításodat nem minősíteném, hozzászólásod színvonalát tekintve, igazándiból sértőnek sem tartom. :)