• Wittao
    "1. A 8800-zal te jöttél elő, nem én."
    Ezzel egyetértek. Kértél példát, és én adtam.

"2. Én leszarom, hogy a 8800 jobb, vagy nem a többinél."
    Ezzel én is így vagyok, én is leszarom :)

"3. A linken lehet használt készüléket is venni, de MÉG AZ ÚJ IS OLCSÓBB, mint amit írtál."
    ha az iPhone-t meg tudnád venni abban a boltban kártyafüggetlenül, akkor igazad lenne, és jó lenne az összehasonlítás. A iPhone-t CSAK SZOLGÁLTATÓTÓL lehet megvenni, tehát egy olyan készülékkel és annak árával lehet összehasonlítani, amit szintén szolgáltatótól veszel... ÉRTEM???????
    Én konkrét számokat adtam szolgáltatóktól egy olyan telefonról, ami az árához képest kurva drága, mégis mindenki szemrebbenén nélkül átsiklik felette. Bezzeg az iPhone az drága, pedig fényévekkel többet tud ennél a nem olcsó (lehet, hogy pár ezer forinttal drágább az iPhone).
    Ha összehasonlítod, akkor légyszi az LG Prada-val kezdd! Vagy az nem ér?

"4. A 8800 valóban nem új modell, de hát nem is én jöttem elő vele, hanem te."
    Ebből sajnos leszűrhető, hogy igazam volt... (köszi). Egy régi keveset tudó Nokia modell ára nem sokban különbözik az új iPhone-étól.

"Csűröd-csavarod, próbálsz kimászni a saját hülyeségedből, de sikertelenül. Az ilyen ostobáknak való az ájfón, mint te, és van belőletek sajnos nem kis mennyiség. Tehát vegyed csak meg ezt a drága szart, pont neked találták ki"
    Na ezzel aztán megmutattad! Bírom, amikor a kis gyökerek nem tudnak mivel érvelni, jön a személyeskedés... És ok, én annyira egy hülye degenerált vagyok, hogy egy iPhone-t jobban megvennék, mint hasonló áron egy Nokia 8800-t.