Wittao#67
Mint írtam, a Nokián belül van olyan telefon, ami jóval kevesebbet tud márkatársánál... de ennek ellenére jóval drágább! Leszarom, mennyibe kerül az a drágább telefon (amúgy az én áraim hivatalos forgalmazói árak voltak, vadiúj készülék esetén, míg te belinkelsz egy olyan helyet, ahol használtan hozzá lehet jutni a Nokia 8800-hoz olcsóbban kártyafüggetlenül... Akkor miről beszélünk egyáltalán???). Most akkor teteted magad, vagy egyszerűen leckéket veszel a hülyeségből??
Tehát (még egyszer, hogy TE fogd fel) : hivatalos mobilszolgáltatói árakat prüntyögjél be nekem a 8800-ról, mert az iPhone-ról csak ilyeneket tudsz majd beadni !!! És ha ezzel megvagy, akkor tegyél közéjük egy relációsjelet. Utána tedd egymás mellé a képességeiket is, majd azok közé is tegyél egy relációsjelet. Ha mindezzel végeztél, akkor pedig számold össze, hogy hány darab egyenlőségjel, hány jobbra ill. balra nyíló kacsacsőr van. MAjd vond le a következtetéseket...
A másik meg az, hogy nézd meg a 8800-s árat a megjelenésekor... ne azután 1 évvel !!! Akkor már lehet nem is olyan sok az iPhone-ért az 599 dollár???