#31Szerintem meg annyiból lehetne tisztelni és becsülni az Apple-t hogy azért ők teljesen az alapokról kezdtek el telefont csinálni...
Ha én belevágok az autógyártásba, és összetákolok egy külsőre gyönyörű, de kényelmetlen, lassú, nagyfogyasztású verdát, és hangoztatom hogy forradalmasítom az autóipart, akkor ugye majd nekem is igazat adsz?
nézzen utána, hol lehet kipróbálni Pesten (reklám miatt nem írom le a bolt címét)... nézegesse, próbálgassa. Utána lehet ugatni, hogy milyen szar.
Minek? Tele van a net a specifikációval, milliónyi kép és videó van róla. Nekem ennyi elég, a baracklekváros hamburgert sem kell megkóstolnom ahhoz, hogy megállapítsam: szörnyű az íze.
A felhasználói felület kb. a WM8-on lesz olyan, mint most ezen
Szomorú lennék, ha a WM8-at visszafejlesztenék ilyen szintre.
akkor nézzük csak az ára 5-600 dollár? igen de hány gigás a memória nem kéne elfelejteni...
Nézz utána, mennyibe kerül manapság 8 giga flashmemória.
elvileg nem lehet módosítani a telefonon de megjelenést követően már emgjelent egy program amivel fellehet rakni plusz dolgokat az iphone-ra
Jah, arréb tudod tenni a Safari ikonját egy, ezidáig egyelőre csak képen létező "hack" segítségével.