Érdemes-e iPhone-t venni?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még ilyen cikket.. mikor volt itt utóljára olyna cikk, ami ennyire egyértelmûen arra buzdított, hogy ne vegyél meg egy terméket?
arra emlékeztet mikor a Tecco-k kezdtek épülni, és lépten nyomon lógtak a táblák a felirattal:
"Nem csak a METRO-val lehet jól járni"
és a háttérben ott volt egy kék metró😊

Darth Sith
ez mekkora fos. Annyiba kerül mint egy jobb fajta PDA amely telefon+GPS+Wifi stb.. kombókat tudja, továbbá hozzá M$ Windows Mobile. Minden tekintetben nagyobb tudású, nagyobb a program kínálat, stabilabb és tovább bírja az aksija. Ezek után miért vennék ilyet?...

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Én is így vagyok vele... Bár lehet veszek egy M6-ot MP3-nak és marad a Samsung D900 telónak...
Sir Quno Jedi
Ja, ha csak feleannyit fog tudni ócsóér, mint amit most írnak róla, már rohanok is a boltba érte, jó lesz tartaléknak, avagy nyaralni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arnoux
nekem ez a Meizu M8 jobban kéne mint az Iphone

Már bocs, de te hány éves vagy? 12?

Ezen kívül nem eccerû sg: fõoldalon LG Prada kép, a cikkben meg Meizu, amikor iPhone-ról van szó...
oh vazz, pont most akartam beírni... ez kicsit LOL, kül ez a telefon sokkal jobb választás mint az iphone... olvassátok a Mobilarena cikkét...
Gerygrey
Most veszem észre, hogy a cikkben a képen nem is iPhone, hanem az azt sárba döngölõ Meizu M8 windows mobile-os PDA-telefon látható 😊
Na, nekem pont ezért szimpatikus a lentebb linkelt megoldás. 😊
Teljesen opensource, akár a kernelbe is belenyúlhat akinek van kedve meg ért is hozzá. Meg persze onnantól minden másba is. És aki fejleszt annak sincs megkötve a keze, hiszen a hw-tõl az oprendszerig minden infó a rendelkezésére áll.
Már most, a tömeggyártás elõtt elkezdtek írni olyan dolgokat rá, hogy csak néz az ember. 😊
Nem vagyok telefonb@zi, egyszerû készülékem van, de erre lehet, hogy összekuporgatom majd a rávalót.

Minden jog fenntartva!

Sir Quno Jedi
He? Kernel mûködésbe nyilván nem, de témákat olyat szerkesztesz ami jóelsik ingyenes proggikkal (márha erre valaki ráér), a használt proggikat meg te adod meg, felrakhatsz még spéci taszk-kezelõt is (megintcsak ezek ingyenesek).

Arról már nem beszélek, hogy rakhatsz fel MS SQL szervert, IGO-t, spéci media playert, használhatsz remote desktopot, ami szem-szájnak ingere.

Ha pedig fejlesztgetni van kedved, akkor a .NET Compact Framework alá olyan proggikat írsz könnyedén, bármely ingyenes .NET-es fejlesztõeszközzel, ami a melódhoz/hobbidhoz épp kell.

Nem igazán szeretem az MS-t és a cuccait, de így mobil eszközön egész elviselhetõ (max. lassúcska).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

De annyira azért nem, hogy ha akarod a kedved szerint turkálj bele az oprendszer mûködésébe, kinézetébe, vagy a használt progikba. 😛

Minden jog fenntartva!

Sir Quno Jedi
Annyira. Az ájfónhoz képest biztos. 😄

Akkor már inkább majd Openmoko 😊
Ez legalább opensource.

"Inkább egy bugos Win Mobile, amit ÉN tartok kézben"
mert azt annyira szabadon buherálhatod

Minden jog fenntartva!

"ám hiába számít csúcseszköznek a zsebmindenes"

Öööö, a multitouch érintõképernyõn kívûl mitõl is számítana "csúcsnak"? És ismerve a kismillió cikkben taglalt hiányosságait mitõl is "mindenes"?

Sir Quno Jedi
Nekem elsõsorban a display méretei tetszenének (már ha még nagyobb lenne és esetleg növelnék a felbontást), de sajnos az alma embléma elriaszt. Inkább egy bugos Win Mobile, amit ÉN tartok kézben és szabadon garázdálkodhatok rajta, mint a fizetõs almasokk... Nagyjából ezért nem veszek Nokia 9xxx szériát sem sosem, bármennyire is jó kis cuccok és szívesen használom (másét).

N95 van fõnökömnek is, nem gyõzött meg túlzottam bár bazi hightech kis kütyü annyi szent. Én maradok az ASUS P535-ömnél egyelõre.

Ha a szoftverben kijavítják a hiányosságokat (telepíthetõ alkalmaások engedélyezése), valamint a hardvert érintõ problémákat (akku, 3G), szerintem jó lesz.

Persze akkor rögtön elõjöttök majd azzal, hogy ja igen, király, de ezt olcsóbban tudja más is, és különben is csak divatbuzik vesznek iPhone-t 😄

SirQuno Jedi: ha az iPhone annyiba kerülhetne, mint az az MS asztal, akkor biztos több mindent tudna 😊

Nem értem amúgy ezt az akku hisztériát, Asus és Mio PDA-m se bírja ennél tovább, ha minden be van kapcsolva rajta... jó lenne már ezt a hisztit leküzdeni.

Nokia N95 tényleg jó cucc, de engem nem remegtettek meg a képességei, míg az iPhone-t látva az mondtam "HÛHA!" .

GeryGrey: igen, PONT annyira okos, az iPhone, mint egy V3-as Motorola... 😄
Sir Quno Jedi
telefonban talán

joebacsi
az azért még erõsen fejlesztési stádiumban van 😊
a multitáccs azért vitathatatlanul forradalmi megoldás ebben a telefonban...a gondok más területen vannak 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Gerygrey
Az N95-nek pedig feleannyi ideig se bírja az akksija mint az iPhone-é, inkább ne legyen cserélhetõ de bírja ki sokáig.

okostelefonok, amelyek lényegében legalább azt nyújtják, mint az iPhone.
Az okostelefon attól okostelefon, hogy a tudását a gazdája határozhatja meg 3rd party szoftverekkel. Az iPhone-ból ez hiányzik, úgyhogy max annyira okos, mint egy Motorola V3. Szépnek szép persze.
Sir Quno Jedi
Meg a multitáccs sem újkeletû, az MS-nek van ilyen kijelzõasztala is pl.

ráadásul az érintõképernyõrõl kiderült, hogy nem igazán jó a minõsége, elég sok készüléket vittek már vissza azért, mert az érintõképernyõ már nem érzékeny az érintésre.
majd talán az iphone 2, de a jelenlegi egy nagy darab kula

Sir Quno Jedi
ÕÕõõõ, márminthogy lehet tartalék KÜLSÕ aksival járni aranyárban, mert ebben a fosban te nem fogod az utcán cserélgetni az aksit (ami be van szerelve), mert csak szervízben "lehet", már csak a gari miatt is, mintahogy ettõl már sokan kiborultak... 😄!!!

Szép új világ...

Sliders
Se sikeres, se okos, se nem elõre tájékozodott és hiszékeny ember nem lehet aki a marketing gépezet által feldicsõített szemetet megveszi. Mert ennél az Nokia N95 10x jobb választás. Az sem tökéletes, de a PDA újrafeltalálása majd annak korlátzása amit az Apple csinált az a nevetség és a szánalom kategóriáját kimeríti. Szóval ez az iPhone egy sux.

← ElőzőOldal 2 / 2