• NEXUS6
    Kedves PPeter, ha már itt tartunk hogy kié hosszabb, akkor én meg azt mondtam, meg amikor kiderült a Wii specifikációja és ára, hogy a Nintendó lehet hogy surranó pályán szépen leelőzi a drágább konzolokat. Mivel más nem tette meg és látom hogy ezt így illik ezen a fórumon, akkor most én is nyilvánosan megveregetem a saját vállamat!;)))

Egy dologban messzemenően igazad van, hogy a Sony hatalmas rizikót vállalt azzal, hogy a BD lejátszót beépítette a PS3-ba. Mit vesztett vele? kb 1 teljes év csúszást, több hónapig alacsony gyártási volument a PS3-nál, és azt, hogy már már versenyképtelen a PS3 ára.

Mit nyert? Minekután a HD-DVD-hez képest legalább féléves csúszásban volt, a PS3 önmagában megfordította a trendet, és ha nem is győzőtt egyből a BD fölött kiütéssel, de jelenleg épp a HD-DVD az amire most számolják rá ha nem is a 10-et de kb a 7-ediknél tartanak!
    A BD a PS3-nál is igen csak jól jön, hiszen nem csak Sony közeli, hanem multiplatform fejlesztők is azt mondják, hogy bizony elértek a DVD tárolókapacitásának a határához és kénytelenek minőségileg lekorlátozni a játékot, ha pl X360-ra is ki akarják adni.
    Mint már az elhangzott, épp a közepén vagyunk a HDTv-kre/műsorszórásra történő átállásnak, amit a Ps3-mal eladott BD-játszók jelentősen katalizálnak. Nem érv hogy "dehiszen kell egy HDTv-t is venni a konzolhoz, HD lejátszóhoz", és ezért nem éri meg az átállást, mert jelenleg már szinte csak HDTv-t lehet kapni! szal aki egy éven belül Tv-t vett az nagy valószínűleg már megvette a HDTv-jét, és már más is csak azt vesz jóformán!

Ha nem is pártolod a HD-DVD-t, de az látszik, hogy valamiért a Sony nagyon a bögyödben van és ezért a termékeire is fűtfát mondasz.