• Penge4
    "Ha valamit mégsem, akkor forrásból megcsinálod magadnak."

Hallottál már engem valaha, hogy bárkinek is azt írtam volna, hogy "De balfasz vagy, pedig csak a registryben kell módosítani az xy kulcsot.

Kb nyers fordításban hasonlót jelentett ez a hozzászólásod. És az még jóval egyszerűbb, mint forrásból fordítani.
    Szóval ha én ez akarom, akkor már komoly szinten kell tudnom programozni hozzá és időmbe is telik.
    Akárcsak ha valamit csomagkezelőben nem találok meg, akkor szintén, mert hiába fasza minden, de ott nincs letölt, aztán next, next.

"rádásul előbb volt mint a Vista kijött."

És amikor a Win 95 kijött a Linux hol volt a normális GUI-s desktop rendszerek terén?

"Nem egészen értem mit akarsz mondani amúgy ezzel? Azért szar mert jobb??"

Szubjektív, hogy kinek mi a jobb. Csak azt írtam, hogy egyszer hülyeség az Aero meg fikázzátok, máskor meg "Csak szar Aero, a Beryl sokkal jobb."

"Ez egy ördögi kör"

Tudod mennyi ilyen van a világon minden téren?
    Nem tudom miért tartjátok elképzelhetetlennek, hogy a Windowst valaki jobban szeresse és inkább azt használja, mint a Linuxot és miért hiszitek azt, hogy ha Linuxot is ugyanúgy tanulhatna mindenki, akkor azt szeretnék annyira, mint a Wint?
    Azt meg ne mondd, hogy én például egységsugarú MS fan vagyok, mert IE-t sem használok, hidegen hagy a biztonsági rések száma, egyszerűen buta maga a szoftver, Operát használok és nem érdekelnek a kompatibilitási problémák és hogy egy csomó oldalon hátrányban vagyok az IE-s táborhoz képestm. Ezzel azt akartam mondani, hogy nem a kompatibilitás és szoftverellátottság kényelme miatt használok Windowst. De amikor kipróbáltam 3 Linux drisztrót (Ubuntu, blackPanther, UHU, megint Ubuntu) utána élvezettel használtam a Windowst, valami olyasmi érzés töltött el, mint azokat, akik Mac-re váltanak.

"Muhaha. LOL. Itt kopognak a zsaruk az ajtón, segítség, mindjárt visznek a hűvösre, mert warez Wint használok, muhaha..."

Nem is ezen volt a hangsúly, hanem hogy van olyan programozni magas szinten tudó cracker (nem is egy), aki rászánja az időt, hogy null fizetségért egy olyan szoftvert crackeljen, amiből neki érdeke nem származik (mostmár igen, de amikor még nem volt monopol helyzetben a MS, addig nem, és végső soron ők segítették ehhez a helyzethez).
    Pedig egy magas IQ-jú cracker hogy nem világosul meg, hogy a Linux az istencsászár és miért az ellenség malmára hajtja a vizet? :DDDD

a 8 éve kiadott photoshop vigan fut vista-n

Azért ne essünk túlzásokba...

"Ne a linuxhoz hasonlitsd, hanem pl. a VMS-hez, vagy az AIX-hez. Ja, hogy azon az atlag uptime nagyobb, mint egy Windows-termekciklus hossza? En kerek elnezest."

És hány ilyen rendszerrel felszerelt gépet láttál desktop környezetben? Az Uptime megint szerver szinten lényeg. Régen volt az uptime project, ott második helyezett egy Windows Server volt asszem 5 évvel. Első BSD, igen, ebben győztetek.

"a vistával beszopta a windows akárki akármit mond."

Nem a Windows szopta be, hanem a Microsoft. Én a saját tapasztalataimnak hiszek. Egy rossz szót nem tudok rá szólni, a kompatibilitási problémák a szoftvergyártók sara, nem a MS tehet róla.