• Penge4
    #243
    "Amúgy felesleges sorolni, hogy miket kapsz a win-el"

    Nem én kezdtem el azzal, hogy a Vista 3 gigás és semmi nincs benne.
    De tényleg felesleges sorolni. A vidoz féle Linuxosoknak úgysincs más szórakozásuk, ha a sok professzionális szuper progit megunták írnak pár újat, aztán feldobják valami Linuxos oldalra, ahol felkerül az adott szerverre, majd le lehet tölteni Synaptic-kel, így egyértelmű, hogy több progi van rá, mint Windowsra vagy OSX-re, csak kérdés, ebből mennyi használható.

    Az ilyen hozzászólások után: "láttam Nero7-et, van benne már minden, csak éppen a CD/DVD-írás nem megy vele olyan jól, hibásan írja ki a lemezt."
    Nem igazán hiszem, hogy látta valaha működni a Windowsos változatot. Erre még azt se lehet fogni, hogy hülye hozzá, mert a 3 éves kisöcsém is tud Nero-val normálisan CD-t/DVD-t írni, és nem rontja el a lemezt. Esetleg az íróban vagy a firmware-ben keresendő a hiba.
    Ja, telepítésnél kiválaszthatók az összetevők, ha akarod, csak a Nero Burning Rom megy fel. Ha a méret miatt fáj a fejed, akkor Nero Lite. Keress rá!

    Az ilyenek után pedig "szal Nero Linux volt fent, de nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek, hogy ezért pénzt kér valaki." egy elvakult állatnak tartom az illetőt, mert arra nem veszi a fáradságot, hogy kipróbálja a Windowsos változatot, inkább lefikázza, mert ő csak a Firefoxból indul ki és a többi open source-ból, ami minden platformon ugyanaz.
    Hát nem, mivel a Linuxosokból nem lesz nekik profit, nem is fogják normálisan megírni arra a platformra.
    Nem furcsa, hogy PhotoShop, MS Office, mind mind van OSX-re (ami Unix alapú, "betonstabil" csak éppen zárt és fizetős), az imádott nyílt forrásra nem portol senki, aki nem hülyült meg?