• Penge4
    #218
    "Jelentősen leegyszerűsíti/bonyolítja - mindenki döntse el maga"

    Hát szerintem gyorsabb a duplakatt, vagy Enter, mint beírni Terminálba, hogy sudo apt-get istall program_neve.kiterjesztés vagy ilyesmi.

    "Az hogy probléma volt nálad az Operával, elfordulhatott."

    Miért? Te el tudtál GUI alól írni rendszerkönyvtárba? A saját felhasználói könyvtáramból én is használhattam a magyarítást, de én oda akartam menteni, ahol az angol volt.

    Ubuntut használtam Edgy Eft-t.

    Semmi bajom a PDF-el, de mivel Windows felhasználó vagyok és MS Office-t mindenképp felrakok, nagyban leegyszerűsítené, hogy egyrészt nem kéne külön progit letölteni (akár csak 3 megás Foxit Readert), és még jobban integrálódna a rendszerbe. Ha a szabadalmakkal nem foglalkoznának, akkor nyugodtan benne lehetne akár az OpenOffice-ban is.

    Az IE-t én is utálom. Leginkább mert nagyon fejletlen böngésző, amiben még csak mostanra lett tabos böngészés is, de az adblock és a mouse gestures kimaradt. Majd talán a 8-ban.
    A szabványkövetésről meg annyit, hogy nem egy Firefoxra (ami egy szabványkövető böngésző) optimalizált oldal esik szét Opera(szintén szabványkövető) alatt. De akár nézz meg nagyobb oldalakat a validátorral, mondjuk ezt, az origot, indexet...stb, ami minden böngészővel normálisan jelenik meg mennyi hiba van. Szóval inkább a Quirks mód fejlesztésében látom a jövőt.