Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.

NEM: T-Online
NEM Pannon

ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
  • edzoba
    sziasztok

KORLÁTOZÁS VAN nincs értelme mellébeszélni először azt hittem én vagyok a hülye de 2 és fél hétig szivattak hoyg semmi baj na akkor monodom nálam a gubanc csakhogy felraktam xp vista modemeket cserélgettem már mindent végigzongoráztam és utánna kezdtem el neten utánnaolvasgatni

ugye én is fix helyen használom aztán jött a sim csere (havertől kölcsönkértem, pár száz méterre lakik és neki semmi baja nem volt) és persze hogy egyből visszakaptam a rendes sávszélem....

ügyfélszolgálat egy előre betanított sablon szöveget mond de ha technikussal beszélsz az is hülyének fog nézni de ne hagjátok magatokat

viszont azzal nem értek egyet hogy szerződésbe mi van ugyanis a reklámokban meg az van hovideőt nézhetsz online meg nagy file-okat töltesz le szóval meg lehet ezt támadni plusz

a másik pedig hogy ez előre le volt játszva fejben ez a dolog hogy aki majd túl sokat tölt az korlátozzák tehát lecsökkentik majd a szolgáltatás minőségét és mivel az addigi használhatósággal előre megfontooltan tévedésbe ejtik a user-t ezért ez csalás is...

de én is csak azt tudom megerősíteni hoyg ne várjatok csodára korlátozás van