Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
bpnoya #2705 Sziasztok!
Lehetséges, hogy tényleg a gépemmel lesz baj, mivel sok ideje nem volt frissítve (nem volt netem). Majd újra fogom telepíteni, és meglátom, hogy milyen lesz utána a net. Amikor először csatlakoztattam a modemet a nethez, akkor automatikusan telepítette magát. Hozzáteszem, hogy elég jó összetételű gépem van, kb. 1 éves, külön lettek belevéve az összetevők, tehát nem ilyen nagykereskedők hiper-szuper gépét vettem meg, nevetséges áron. Amúgy tegnap utána olvastam különböző fórumokban ezekről a mobil internetekről. Siralmasak voltak a hozzászólások, sokan nincsenek megelégedve a szolgáltatással. Mondjuk szerintem ez nemcsak a szolgáltató hibája, csak egyszerűen annyi a gond, hogy elég új még ez a rendszer és nem lett kellőképpen kiépítve. Én is sajnálom, hogy 2 éves hűségnyilatkozattal belevágtam ebbe, mert a régi router-ről működő t-home-os netemmel semmi gond nem volt, vígan tölthettem le napokon keresztül, nem szakadozott a kapcsolat, itt meg csak 5 GB a max. letöltés. Mondjuk ez az én hibám, hogy nem néztem utána, hogy is működik valójában ez az új internet, de mostmár ez van, ezt kell szeretni. Ami még elszomorító, hogyha állítólag fel akarom bontani a szerződést akkor valami 200.000 Ft-ot kell fizetni. Nem biztos, hogy ez igaz, de ha igen, akkor az nagyon durva. Ja, meg olvastam egy emberke hozzászólását, aki túl lépte egy gigával a max. letöltést és ezért kiküldtek neki egy 33.000 Ft-os csekket… Szóval nevetséges.
Nah, akkor mindenesetre a hétvégén újra telepítem a gépet és meglátom, hogy viselkedik utána a net.
Még egy olyan kérdés, hogy milyen adatokat kell beírni az elsődleges és másodlagos DNS-be illetve APN-be? Mert nekem küldtek a vodafonetól ilyen beállítással kapcsolatos adatokat, de azzal sem működött a netem.
Bocsánat, a sok kérdésért! :-P
További Szép napot Mindenkinek!
Bpnoya