Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
zappo #2338 először is a mi sávszélt valóban nem egzakt módon határoztam meg, csak figyeltem a vodaconnect program letöltési sebességét fájl letöltés közben, de majd beszerzek vmi naplózó szoftvert, és neki állok nagymáretű állományokat letölteni a következő számlázási ciklusomban. 1 hónapig fogom tesztelni.
aztán... azért írtam, hogy a dialupos sebességet nem éri el (a jelenlegi honlapok mérete miatt), mert a dialos időkben 56 kb/s volt a maximált letöltési sebesség, viszont az akkori oldalak nem tartalmaztak flasht, ennyi képet, ergo sokkal kisebb méretűek voltak, így a mostani 155 (vagy 150) nem ér fel annyival. Ráadásul most nézem, hogy az űj csomagoknál ez az érték 64/16 kbit/s -> vodafone honlap
valamint... bit és byte, valamikor az ős-ős időkben, mikor a számítástechnikát elkezdtem tanulni még bit - B és byte - b rövidítések voltak érvényben. Ez vmikor megbáltozott. Jelenleg bit - b, byte - B használatos -> IEC
tehát kb/s = kilobit / sec helyes legfeljebb nem használatos, hogy ne zavarja össze a jónépet :p ezért szokták kbit/s formátumot használni.
továbbá a petíciót nem azért hozam létre, hogy petíciót nyujtsak be a vodafonhoz, értelmetlen lenne, csak kiváncsi vagyok, hogy van-e értelme egy csoportos polgári pert a voda nyakába akasztani, ez annyit jelentene, ha sokan vagyunk és mellénk állna vmi jó ügyvéd, akkor talán van esélyünk. Ez természetesen nem azt jeleni, h mindenkinek bíróságra kell járni, hanem csak egy-két képviselőnek, aki viszi az ügyet, a többiek csak a háttérből támogatnak (gondolom név, személy igazolványszám stb megadása szükséges, tehát nem lehet névtelennek maradni).
Az jó, hogy a GVH-nál folyik az eljárás, de sztem több fronton kell támadni.
Én az nhh-nál fogok eljárást indítani. Már kaptam egy nem túl bíztató levelet, de azért nem adom fel.
Továbbá Juszt "TV ügyvédja"-vel is felveszem a kapcsolatot.
ennyi
(bocs a hosszú postért)