Vodafone internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryleh
hali,,,E 220 as modemmel hasznalom ezt,,,,hutlen vagyok,,azaz nem kotok szerzodest,,,ha fizetem van,ha nem nincs...viszont:
-szeretnek jobb sebességet,,,melyik a kovetkezo modentipus,,ami ha nem is csucskategoria,de azert jobb mint ez?

koszi

asiagyuri
á speedtest szar. nekem össze vissza mér. egyszer 2 mbit-et, utána 500kbit-et, aztán meg 1mbit-et...

Két nap múlva számlazárás <#vigyor>
asiagyuri
most mértem. nekem csúcsidõ kellõs közepén 1,5-2 mbit körüli.azon kívül meg persze kb. 4mbit amit montam.bár sok értelme nincs ekkora sebességnek, ha lehúznak 10 giga után. csak hamarabb eléred a határt.

asiagyuri
van hsdpa. és max térerõn.

?Én még soha nem értem el ezt a sebbeséget 😊
Nálad voda szerint van 3g?

asiagyuri
hát nekem sokszor 4mbit a sebességem.

Na akkor én irok
Mivel az a net amit a cég fizet az még Vodafonos ezért nem adtam még vissza
Hétvégén használtam
Hát t-mobilhoz képest siralmas 😞

Mindkét szolgáltató szerint nálam nincs 3g
De Voda max 2 megabit
T-mobile meg 5 😊

Most hétvégén voda 1 megabit felé nem ment bármit csináltam
Csak azért használtam hogy elhasználjam a limitet
Meg úgy is ment a gép

asiagyuri
na idese fog már senki írni. láttam egy topikot, ahol az utolsó hozzászólás 2004-2005-ben volt 😄 .

asiagyuri
jaj bocs nem vasárnap este 😄 . össze zavar az angol nyelvû napok a gépemen. szombati mérés.

asiagyuri
vasárnap este 11:45, 2 mérés, 3gigánál tartok:

namost, miért tér el enyire a sebesség? a mérés alatt semmi netet hesználó progi nem futott!

egyébként rájöttem, hogy egyszer miért 300-as a ping, máskor meg 900-1000-es. mikor a modem sötét kék a ping mérése alatt, akkor mér 900-1000-et. ha világoskék akkor méri az eredeti ping-et...

Érdekes mert én nem szoktam nagy lassulást észrevenni böngészésnél még korlátozáskor se. Az iwiwrõl nem tudok nyilatkozni, mert azon nem vagyok fent csak myvipen, de napközben nincs vele semmi baj, estére szokott általában belassulni. A korlátozott sebességrõl nem tudok nyilatkozni mert nem vagyok lekorlátozva. <#idiota>
asiagyuri
tuti emeltek.mert gyorsabb lett a sebesség korlátozásnál. 30-40-el jött egyfolytába nekem.

asiagyuri
hát a lassúság miatt. sokkszor hiát ír ki a fire fox, hogy hiba: token nincs bezárva, meg nincs ilyen cím stb. meg 15754794 évig tölt, és semmi. szinte lehetetlen belépni iwiw-re ez alatt.ha sikerül is, akkor meg a belépés után hal meg az oldal. érdekes, hogy mióta felvok oldva, tökéletesen, és villámgyorsan,hibák nélkül megy... sok oldal szarakodik nekem korlátozásnál,mert anyira lassú a kommunikáció, hogy félbe marad a betöltés, vagy else kezdi...

Akkor lehet hogy itt is emeltek rajta egy kicsit. Hogy érted hogy megbolondul?
asiagyuri
hát én korlátozva is 30-40, sõt sokszor 50-60kb/s-el töltök le. szal nemrossz.bár az iwiw megbolondul a korlátozástól teljesen...

vohanyi
Januártól nem kísérem figyelemmel a vodát!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Tehát a vodafone-nál minden maradt ugyanúgy <#sir>
vohanyi
A garantált min.let.seb-igen!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

És ez csak a T-mobilra vonatkozik?
Akkor reális a 40 kb/s
vohanyi
Elírtam : korlátozva 2 hétig 360Kbit/s.!

vohanyi
T.Mobil min.let.seb 2Mbit/s!Korlátozva 2 hétig 150Kbit/s.!

A minimális letöltési sebességet biztos nem fogják megemelni 200 kbit/s-ról feljebb, mert ugye így is a minimális érték felett vannak, és ugye "minek adjunk többet a hülye fogyasztónak mint amennyit muszáj" elven mûködik a dolog sajnos. Bár ugye a T-mobilnál szó volt róla hogy emelik a minimális letöltési sebességet, de nem tudom hogy mi lett belõle. Mondjuk ott azt írta valaki, hogy korlátozva is 40 kb/s a sebessége. Vagy ha olyan korlátozási módszert vezetnének be mint a T-mobilnál az is jó lenne. Oké akkor ne legyen 20 giga/7nap, legyen 10 giga hetente,azzal is nagyon meg lennék elégedve. Vagy korlátozzon 2 hétre, ne számlazárásig. (bár én a múlt hónapba 10 gigán belül voltam) De egy fokkal még mindig jobb mint a Pannon.
asiagyuri
így mindenki jóljárna. a voda is, és a fogyasztó is...

asiagyuri
egyébként heka, ha nemvagy lekorlátozva, és 20-30-al jön a cucc, akkor nagyon rossz helyen lakhacc, ahol sokan használjnak voda netet. nézd meg a sebességedet pl. éjfélkor, vagy hajnali 1-kor, vagy hétköznap kora reggel. tuti többnek kell lennnie jóval. nekem nagyon is megfelel a sebességem (3,5-4 Mbit/s) ha felvan oldva. de amit írtam, lejebb hogy az 5/10 gigát jólnenne ha emelnék kb. 20-ra. az má tökjó lenne. VAGY a korlátozott sebességet emelnék, pl. 512kbit, és 1Mbit közé...

asiagyuri
pfff... számlazárás óta (2 egész napja), 1 gigánál járok. mamár rohattul nem elég 5/10 giga!régen lehet azvolt, mikor nemvolt telebaszva minden oldal flash reklámokkal. siralmas. õszintén remélem, feljebb emelik a rohatt korlátot. 5/10 giga szinte semmire nemjó 1 hónapig.

hali.Én semm vagyok le korlátozva de ugy jön a sebbeség mostanába hogy 20-30k szóval gyötrelem igy netezni egész nap youtuben akadoznaka videok olyan lassan tölt játéknál nagyobb laggom van mint szokott lenni ...áhh gyerekek eza voda gyötrelem mire adtam 1 évig a fejem ,nem ez volt a szerzödésbe le irva....Én már nagyon várom a fejlesztéseket vagy valami eredményt mert ez igy nem mehet!!!!!!!!!korlátoznnak nem jön egyenleteen a sebbeség..bassza szájba a jó kurva anyát A VODAFONE
Itt a megerõsítés, hogy nem vagyok lekorlátozva:
100% hogy nem vagyok mert tegnap éjjel csináltam speedtestet éjfél körül 2Mbit-körül volt. Azóta nem szedtem semmit, meg amugy is 3 giga körül járok. Amúgy nem nagyon vagyok meglepõdve mert minden hétvégén ez van. Hétköznap elég jó szokott lenni még este is 1,5Mbit körül mindig megvan, de hétvégén annyi...
asiagyuri
egyébként tuti nemvagy lekorlátozva? honnan tod hogy nemvagy?

azért rapidról 60-70 kb/s-mal jön <#nyes>
Ezt most direkt csinálod?<#vigyor>
asiagyuri
azigen. akkor elég sokan töltögethetnek ott, amiért igy levan húzva a sebességed.

asiagyuri
ohh 😄 :

szombat délután 5-kor.

Ezek a hétvégék...<#sir>

Ja, nem vagyok lekorlátozva
asiagyuri
ahhh viszakaptam a sávszélt.: 😄

vohanyi
Mondtam,hogy a voda honlapján fent van : ITT !!!
Gondolom a VMC ugyanaz,úgyhogy azt töltsd le,amit én linkeltem,csak azokat a lépéseket figyeld,egyszerû!!
VMC bezár alul a tray-ben jobb klikk-bezár.
SIM ki,belinkelt progi indít,ha kész,modemet lehúzod au USB-rõl,SIM vissza.....

Nos nekem ez van e220😄 Segitenél nekem vagyis le irnád nekem lépésröl lépésre hogy telepitsem mert még ilyet nem csináltam😛😛
vohanyi
Nem írtad melyik modem--E220,vagy E272?
E220-legfissebb firmware-t lejjebb belinkeltem!--Stabilabb,megbízhatóbb!Nekem Csepel alatt,Szigethalmon 5,8Mbit/s. a rekordom!Januárban léptem...

Hali.Vohányi mégis igazad van szerintem vmit be nézztem.Gondolom ha "növelik egyszer" a sebbeséget akkor aza 10 giga is fel mehet,vagyis pontosabban fel kell mennie..Nade engem ezek a frissitések érdekelnének mire jó ,valamivel jobban fog vele müködni mivel egész nap a sebbeségem nem megy fel 1MB fölé,és nem vagyok le korlátozva,budapesti vagyok..
Hát igen elsõ "ránézésre" nagyon biztatónak tûnik a 14,4 Mbit-es sebesség. Csak gyakorlatban derül ki az igazság.
vohanyi
Marketing,üzletpolitia,kûlsõség...stb...
Nem új dolog ez,már tavaly év végén is a T.Mobil,voda is tudja a 14.4Mbit/s-ot.Tesztelik..stb...
Más még egyszer:minden csatlakozás után más IP-t oszt ki...
APN:
80.244.97.30
80.244.96.1
APN: standardnet.vodafone.net
Tárcsázandó szám:
*99#
További inicializáló parancsok:
AT+CGDCONT=1,"IP","standardnet.vodafone.net"

Értelmetlen dolognak tartom a gyorsítást, ha 10 giga után úgyis visszalassítanak...
vohanyi
Mégegyszer?Dinamikus IP!!!

Nekem nem ad más ip-t mindig ugyanaz..Most passzis vagy aktiv a voda válaszoljatok köszi😄😄😄
hali.És várhatólag mikor lesznek fejlesztések a vodafone-nál,mint az msn ping ügyében mint a sebbeségnél mert olvastam egyszer a vodafone magazinjába a one-ba hogy a mostani sebbeség azaz a 7.2 névleges sebbesége duplája lesz majd...Ezek a frissitések jot tesznek a netnek?tudnátok nekem is ajánlani egy pár frissitést hagy legyen nálam is jó a net! nekem eza kerek modemem van nem az usb-s.Ja és arra értem a passziv vagy aktiv netet mert nálam játékba állandoan változik a ping ,gondolom aktiv netnél nem változna még ha szarul is csatlakozik a szervere üdv viszlát
Igen az vagyok
asiagyuri
én vettem 3 méteres usb kábelt a modemhez. amíg azt használtam, kb. 3 óránként megszakatt a net. és csak akkor. túl hosszú volt neki. azt rátettem a modem dobozába található Y káblet, amivel teljesen jó. elõtte digitális fényképezõ gépét használtam,avval is jóvolt.de valahogy nem szerette a 3 méteres kábelt 😊 . de nekem a gép tetején van, és ígyis -55 Db a jelerõsség.

asiagyuri
szia. én jáccom/jácottam online játékkal (swat4). ott a megengedett max. 200ms. pár hónaja lett magas a voda pingje (kb. 300-350), és így nemtok jáccani már vele. de mikor jóvolt, akkor is 160-190 között volt nekem,ami épphogy jó volt. valami baj van a voda-val.remélem megjavul. de mondjuk én már leis szoktam a játékról e-mitt 😄 . ha jólenne akkor se nyomán nagyon. hogy mit lehetne ellene tenni? hát csörgesd fel a voda-t, és járj utána, hogy mi a baj stb. én nemtettem,mert már nagyon nem érdekel a ping 😊 . a T-home persze hogy akkora. mivel kábeles. a rádóssal lassab a válasz idõ.