Egy egyedi kalandjáték
  • Inquisitor
    #45
    Ha valaki olyan botor lenne, hogy nekiáll a játéknak ...

    Spoiler! (Azért nem spoiler tag, mert a fórummotor véletlenszerűen el szokta tüntetni.)

    Az orvosi részlegben a vegyszeres raktárban rá kell venni Leát, hogy a kis inhalálni valójának megtalálja a második összetevőjét a sok vegyszar között. Persze van leírás róla (vagy érti a player vagy nem), de persze nem derül ki minden. Szóval annyit írnak csak róla, hogy 35 fokon tartva a hőmérsékletét reakcióba lép az anyag. Na most ha bent van Lea, és bekapcsolja a légkondit, akkor fel kell csavarni szépen. Meg kell várni míg 35 fok lesz bent, ezt tartani 5 másodpercig és utána felcsavarni kicsit a fűtést, de úgy, hogy ne menjen 37 fok fölé! Ha felugrik 37 fölé, akkor Lea pont akkor megy ki a melegről, amikor az anyag elkezd világítani, így nem találja meg.

    Bugok: Bizonyos helyeken ha kinyitunk egy ajtót, majd becsukjuk, akkor következő nyitásnál nem nyílik ki, ezért nem tud bemenni rajta a csaj. Ilyenkor vagy ki kell menni a térkép részről és vissza, vagy betölteni egy előző állást.

    Bizonyos pályrészeken van, amikor feltételhez kötött valahova a bejutás. Na van amikor annak teljesítése után sem megy be Lea az adott részre. nem szabad feladni, vagy ki kell menni a térképrészről és vissza, vagy simán többszöri nekifutásra sikerülni fog.

    Segítség: Ha valaki meg tudná mondani hogyan jutok be az irodába, ahol a hőkamera upgrade van ...
    Ha valaki el tudná mondani a pontos működését a gépnek, amiben össze kell keverni a Hydroxid Oxydrint ...