hiper KOCKA#626
Engem speciel azért idegesít a respawn, mert nincs kedvem 525-ször ugyanazt végigcsinálni, hogy megtisztítok egy környéket, utána újra és újra végig kell gázolni ugyanazokon a semmiből előbukkanó botokon... unreal az egész.
Az ilyen jellegű játékoknál inkább okosabban kéne megválasztani a küldetések lokalizációját, nem úgy mint FC2-nél hogy egymás után 10-szer ugyanarra a területre szólt a küldetés, és csodák csodájára minden alkalommal feltámadt a falu teljes lakossága, mikor visszatértem. Legalább minden küldi máshová szólt volna, és akkor megoldódna ez a probléma.
Az megint más lett volna a FC2-ben, ha úgy oldják meg az üres területek problémáját, hogy mondjuk visszatérek egy olyan területre, ahová már nem szól küldetés, meg amit már megtisztítottam, és egy-két fickó lenne csak ott, akik mondjuk egy másik faluból furikáztak oda kocsival és felmérnék mi történt... Ez teljesen oké lenne, mert így reális. Így nem lenne tök üres a terület sem, de nem lenne ez az irreális respawnolás sem, hogy egy megtisztított területre visszatérve a teljes feka populáció fogad komplett harci díszben, hogy ezúttal ők állítsák ki a beutalót a túlvilágra... én meg közben azon gondolkozok hogy mennyi rokona van Duncan Mcleod-nak Afrikában.
Ez az egész dolog megfoszt attól az illúziótól, hogy amit teszek a játékban, az maradandó, mintha csak a való életben tenném. Jó lenne egy köztes megoldást találni a fejlesztőknek erre a gondra ami mindenkinek jó.