• steweee
    na, megkövetem magam, nem kellett éppen sokat visszaolvasni a jelenség taglalásáért, de mentségemre legyen szólva mással foglalkoztam, csak feldobtam a kérdést minél hamarabb hogy jöjjön majd rá válasz mire újra bekukkantok.

akkor talán megoldást jelenthet ha áttolom a játékot ssd-re, és gyengítek a megjelenítés minőségén

nem biztos hogy rossz eljárás ez, csak arra ösztökél hogy felsőkategóriás vidkarit vegyen az ember. fene se gondolta hogy az új (nekem) 7770-et is kiakasztja bármi 1440/900-ban

de egyébként az első félóra játék után kicsit csalódás, bár sztem érdekességképp végigtolom, de elég felejtősnek tűnik

hardon kezdtem, de esélyük sincs, igaz az elején járok, de gondlom ha legerősebbre rakom, akkor meg majd a bossokkal egy istenkáromlást fogok szitkozódni mire vhogy sikerülne

a fegyverek vhogy nem igazán jönnek be, a gránát egyenesen szar, mármint az animációja de a dobás is. a quadról nem tudok szétnézni menet közben, csak fordulóval együtt lehet másfelé nézni, ami eléggé elképesztő hogy most vagy a megvalósítás gagyi, vagy ennyire bénának nézik a játékosokat, vagy csecsemőknek írták akiknek csak úgy megy a vezetés hogy amerre néz arra megy...

a sztori viszont jónak tűnik, és a bejárható világ is