Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most vettem meg a Rage-et, elvileg steam-rõl a legfrisebb változat van peccselt, de bármit állítok mégsem jó a textúrabetöltés.
HD6670-es karimmal van 1GB ram...ez sem elég neki?
Mert régen a 8800GTS-emmel az elsõ erre vonatkozó peccsel megoldódott a gond, most erõsebb karival elvileg ujabb peccsekkel meg driverekkel miért szarakodik a cucc?
AMD-knél kell még állítanom valamit?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Crysis amire emlékszem az volt olyan hogy volt szép fegyver meg víz meg talán a jármûvek aztán kb minden más rakás fos kidolgozatlan szarság volt belsõ tereitõl kb hánytam!
Itt meg fasza letisztult szép.Az igaz vannak olyan textúrák amik kb paintban csináltak de az összkép fasza!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nem kell telepíteni elõször az update 1 és 2-es verziót?
Honnan van a 3601-es hsz-ben lévõ kép?
Nagyon komoly!
Rég jártam erre!
Van egy kis infóm ami lehet más oldalakon már korábban megjelent de az 1.3-as update fellett töltve az ncore-ra 2012/12/19 00:16:46-kor!
Return to the Wasteland in The Scorchers, an all-new RAGE add-on from id Software – arriving on 360, PC, and PS3 next week for $4.99 (or 400 Microsoft Points).
In this brand-new adventure spanning six all-new areas, you will fight alongside new allies to defend the Hager Settlment from a maniacal bandit clan known as The Scorchers. Along the way, you’ll participate in a new season of Mutant Bash TV, encounter new mini-games, and wield the overpowering and brutal Nailgun.
In addition to the new content, this DLC includes ‘Ultra-Nightmare’, a new high difficulty mode, as well as an ‘Extended Play’ option that allows you to play past the original ending of the game – giving you the opportunity to finish collecting items and achievements.
Next PC upgrade: 2022
Nincs ATI-m, nVidia GTX670 2Gb-m van és persze SSD-m.
De mivel látom a késleltetett megjelenítést akkor az SSD se elég gyors neki, ismét hülye megoldás.
Amúgy a grafikával nincs bajom - igaz pár percet játszottam csak mert megõrjít, hogy 'valós idõben' töltögeti nekem a grafikát.. Carmack úr, mi a szar ez?
A probléma az, hogy qrvára nincs bejelölve, hogy a kapott pontszámom mégis hol helyezkedik el a skálán, vagy mi a szart ér a tesztelés. Magasabb pontszám a jobb az oké, na de mi a fenét kezdjek azzal, hogy 100 pontot vagy 350 pontot kaptam? pfej.
Iszonyat zavaró fos dolog.
2 javítás feltéve, Win 7 64 bit, a gépem meg erõsebb mint ami MerlinW-hez van írva, csak nekem nem Ati kártyám van.
Rég nem jártam ebben a topikban,és csak annyi lenne a kérdésem, hogy adtak-e ki újabb patch-et,mert én csak kettõrõl tudok?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Feltelepítettem a játékot de miután lemegy az intro állókép fogad .
ATI kártyám van a 12.6-os driverrel a gépem 4 magos i5 azzal nem lehet gond felraktam mindkét update-t. Már az elején a hang is akadozik és kb. 3 másodpercenként jön be egy betü ami kiírja hol vagyok valakinek volt ilyen problémája és ha megoldódot hogyan csinálta pls help köszi.
Olyan gondom van, hogy amikor a játékot elindítom, a bal alsó sarokban lesz egy zöld ki négyzet, és a kép meg full fekete. Hallom az intrót stb-t is, és utána csak a fekete képernyõ fogad.
A játék eredeti, steam-en aktiváltam is.
Mi lehet a gond?
Legújabb catalist, C++, dX
Ami kerdesem lenne, hogy 1-2 ugrato vagy domb mellett a levegoben van vmi kek villamot szoro bizbasz,de sehogy se erem el. Ez mire jo?
Hát összességében csalódás.
Lekötött, elvoltam vele szépen meg jó volt a hangulata. Sima FPS-nél többet ad, pozitívum hogy legyen loot-olni, illetve cuccokat kreálni.
A versenytõl többet vártam volna, elég ócskára sikeredett.
Mellékküldetés alig alig volt.
A világ mérete se volt valami hatalmas. Mellék küldetések kimerültek abba hogy mesterlövészetben, illetve volt pár ahol visszaküldtek egy korábban kitakarított helyre.
Baromira idegesített, hogy korábban kitakarítottam egy helyet, erre leadom küldetést akkor vehetem fel a mellékküldetést ami ugyanoda zavar vissza...
ennyire lusták új helyszínt csinálni.
A játék elején az összes küldetés olyan gyerekes volt, ismerkedés, bevezetés, felkészülés, gondoltam akkor ehhez mérten nagy sok küldetésbõl áll majd a fõcselekmény. Hát kb. börtönbõl szöktetés, dead city, áram felkapcsolás, meg a bázisba behatolás, közte egy két 5 perces feladat. (robbantsad fel a blokádot, antennát)
Fegyverek, cuccok...
zárfeltörõ, kötszer kell, EMP gránát ide oda
bumeráng, sörétes, illetve az elején a pisztoly, meg ritkán a mesterlövész, többihez hozzá sem nyúltam.
Ahogy már írták mások is egyszer kijátsza az ember, de többször nem valószínû hogy elõveszem.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Meglett nagy nehezen. Amikor veszi fel a követ akkor kell a hazába lõni, elejti és akkor is közelebb jön vergõdni...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ilyen egy undorító szart, ez egyszinten van a warrior legend of troy-al... az ilyen buzi szopató játék még.
Most kezdtem a játékot.
Ruha cserénél tartok és az érdekelne,h egybõl az elitet válasszam vagy azért érdemes elõtte pöcsölni a többivel??