• KranaZoli #3535
    Ezen nem fogunk összeveszni. Azért sem, mert van amiben 1etértek. Csalódott leszek igen, és a RAGE esetében is csalódott leszek.

Elismerem, hogy a megatextúra egy lehetséges next gen. eljárás, de nem vagyok bizonyos benne, hogy a játékos szempontjából is áldásos.

Sokan csak az összképről beszélnek. Én meg arról szoktam, hogy 2012 van. Azért 2012-ben egy beltér ne úgy nézzen már ki, mint vmi hányadék. Ha szerinted a beltér nem hányadék módon néz ki, akkor ez pedig a Te szegénységi és egyben igénytelenségi bizonyítványod. És tartalomra se váltotta be a Nálam a RAGE amit vártam tőle. 2012-ben már minden téren minőséget várok el. Ha egy játék ennek nem felel meg minden téren az esetek többségében 1x sem játszom ki. Ez az Én hozzáállásom. Ennyi, semmi több. (DE! A Rage ez alól kivétel volt, mert a hangulata olyan volt, melyet a mai játékok közül egy sem ért el Nálam)

"3. Doom4 legyen egy középkategóriás grafikával rendelkező, tartalmas hangulatos játék. Ne szép legyen, hanem jó. Doom3 is itt lett elkeffentve. Techdemo lett belőle, a játék rovására."

Látom, közben Te is szerkesztetted. :D

Hát nem tudom. A DOOM 3 motorja még ma is jobb, mint sok mai játék. És szerintem piszok jó játék lett. :)