-
Na végigjátszottam.
Nyomokban SPOILERt tartalmazhat.
Sztem egy erős közepes a játék. Ahhoz képest hogy mennyire nagy volt a hype, meg hogy az id milyen kafa motort tesz alá ... hát...
Az egész játék valahogy olyan semmilyen. Kezdve az autós résszel mert szerintem full felesleges volt. Nem azért játszok egy fps játékkal hogy kocsikázzak. Pláne nem szórakoztat az hogy ide oda rángatnak a térképen, és ezáltal 18-szor kell bejárni egy adott szakaszt. Persze respawnoló ellenfelekkel. Meg ennek a mapnak semmilyen arculata nincs. Banditák is honnan jönnek? Mik ezek buckalakók hogy várnak rám? Ha teszem azt lett volna egy kisváros ami a banditák székhelye lett volna, akkor hihetőbb lett volna hogy a sivatagban ott kocsikáznak. A másik hogy ahhoz képest hogy egy világot próbál megteremteni, nem nagyon sikerült. Minden egy rakáson van. Ez főleg a végén érezhető mikor subway towntól alig 2 kilométerre van az főellenség bázisa.
Az fps rész jó volt, pörgős, hangulatos. De azért itt is akadtak problémák. Annyira cső játék hogy egy dobozra vagy kocsi tetejére nem tudtam felugrani. De a legjobb mikor egy kb 30 centi magas kis törmelék állta az utamat, ezzel jelezve hogy arra ne menjek omg.
Dead city is csalódás mert mikor először jártunk ott az nagyon jó volt, hangulatos... erre beteszik még egyszer ugyan azt a pályát csak most vissza fele kell haladni de legalább 100%-ban ugyan azon az útvonalon egy apró kitérővel meg fűszerezve. Az meg mi?? A forgó növényzet meg komikus egy ilyen játékban. Hagyán hogy a fű forog de még a kisebb fa szerűség is.
Általában mikor végigjátszok egy játékot (fps, tps, rpg stb) akkor legalább egy dolgot ki tudok ragadni belőle kapásból ami jó volt benne és más játékban nem igen találhatóak meg. Ezért lesz minden játék kicsit egyedi, más mint a többi. Rageből nem tudok így semmit kiemelni mert mindent láttunk már máshol.
Szóval sztem egyszer játszhatós game.