• Inquisitor
    #4
    "az atomellenes Energiaklub álláspontja szerint a várható hatékonyságnövekedés és a zöldenergia együttesen kiválthatja az atomerőműveket"

    Ettől lettem ideges reggel is. Kijelenti egy enyhén szellemi fogyatékos fiatalemberre hajazó környezetvédő, hogy "Megújúló energiát kell használni!"
    Majd folytatja a vízenergiával és széllel.
    Ha jól tudom nemrég eme fórumon írta le valaki, akinek a aszakmájába vág, hogy miért nem ér kalap kakit a szélerőmű, és ha emlékezetem nem csal, akkor az összes vízerőműves próbálkozást megbuktatták a "környezetvédők".

    Erre a pánik fokozása érdekében bemutatták a Csernobili katasztrófa képeit, mert minden műveletlen tahó tudja, hogy ....
    1.) Az atomerőműveket úgy építik és azért, hogy felrobbanjon. Az mellékes, hogy egy az 50-es években is elavult erőműről van szó, ami többszöri emberi hiba és használhatatlan műszerpult miatt nyomta szét a GŐZ.
    2.) Az se számít, hogy az az erőmű egy bazirégi grafit moderátoros sz*r volt, a Paksi meg egy sokkal modernebb és vízmoderátoros cucc.

    Jelenleg hócipőm tele a kamu zöldekkel, és nemkülönben a "minden szarból csináljunk pánikot" híradósokkal. (Az erőmű téma után további hülyítés képpen elcseppentették, hogy az új betelpülő szunyogok miatt mindenki meg fog dögleni csúnya betegségekben. Lol.)