WorldShift
  • Agamemnon69
    #113
    A Black Sea Studios, akiket többek között a Knights of Honor-ról ismerhetünk, bejelentették, hogy az új generációs "cyber-fantasy" RTS-ükbõl készül gyûjtõi változat is, hála a tervezõnek. Errõl írunk most, mert jó.

    A sötét jövõben járunk a földön. A mai civilizáció elveszett legendaként él, ugyanis sokkal fontosabb, hogy a fennmaradó fajok egymás torkát próbálják meg szemrevételezni, lehetõleg belülrõl, és nincs idejük az internetre, meg a James Bond filmekre. Ebbe a vészterhes korszakba köszönünk be Daniel "baltaarcú" Craig helyett az egyik választott népcsoporttal, hogy aztán visszavezessük a derék kapitalizmusba az addigra már fõleg varázslatokon tengõdõ, amúgy boldog tudatlanságban élõ földet.

    A WorldShift speciális, gyûjtõi kiadását ma fedték be, és eszméletlen extrákat tartalmaz - mármint eszméletlenek ma, amikor a "bolti változatok" egy DVD tokot és egy a DVD lemezekre préselt PDF kézikönyvet tartalmaznak. Meglepõ és mulatságos, de a fejlesztõbrigád felhívta rá a figyelmünket, hogy a gyûjtõi változatban megtalálhatjuk a játékot is - ezt jobb leszögezni, mielõtt valaki azt hinné, hogy azt majd külön meg kell vennie. Jár mellé egy kézikönyv - ha hajaznak a Half-Life 2 zseniális kiadására, minden bizonnyal egy papírlapot jelent majd, ahol leírják, hogy a WASD-billentyûkkel lehet sétálgatni - egy audiocédé, amely nem meglepõ módon nem a fejlesztõk egyedi nyögéseit, hanem a játék zenei anyagát tartalmazza majd, egy mûvészi könyv, egy egérpad, matrica, játékposzter, meg egy zerg, aki valahogyan kiszökött a Blizzard fõhadiszállásáról, és most izgatottan várja, hogy a botor WorldShift-vásárlókra vethesse magát.