196
WorldShift
-
#116 Ezek alapján én már ki sem próbálom. Pedig de vártuk (még én is, még ha nem is annyira). Kár érte, pedig jónak indult. -
#115 Nekem se teccik... -
#114 Na, kipróbáltam, nem nagyon jön be nekem, íme pár kép:
Amúgy a demót akár innen is szedhetitek ! -
#113 A Black Sea Studios, akiket többek között a Knights of Honor-ról ismerhetünk, bejelentették, hogy az új generációs "cyber-fantasy" RTS-ükbõl készül gyûjtõi változat is, hála a tervezõnek. Errõl írunk most, mert jó.
A sötét jövõben járunk a földön. A mai civilizáció elveszett legendaként él, ugyanis sokkal fontosabb, hogy a fennmaradó fajok egymás torkát próbálják meg szemrevételezni, lehetõleg belülrõl, és nincs idejük az internetre, meg a James Bond filmekre. Ebbe a vészterhes korszakba köszönünk be Daniel "baltaarcú" Craig helyett az egyik választott népcsoporttal, hogy aztán visszavezessük a derék kapitalizmusba az addigra már fõleg varázslatokon tengõdõ, amúgy boldog tudatlanságban élõ földet.
A WorldShift speciális, gyûjtõi kiadását ma fedték be, és eszméletlen extrákat tartalmaz - mármint eszméletlenek ma, amikor a "bolti változatok" egy DVD tokot és egy a DVD lemezekre préselt PDF kézikönyvet tartalmaznak. Meglepõ és mulatságos, de a fejlesztõbrigád felhívta rá a figyelmünket, hogy a gyûjtõi változatban megtalálhatjuk a játékot is - ezt jobb leszögezni, mielõtt valaki azt hinné, hogy azt majd külön meg kell vennie. Jár mellé egy kézikönyv - ha hajaznak a Half-Life 2 zseniális kiadására, minden bizonnyal egy papírlapot jelent majd, ahol leírják, hogy a WASD-billentyûkkel lehet sétálgatni - egy audiocédé, amely nem meglepõ módon nem a fejlesztõk egyedi nyögéseit, hanem a játék zenei anyagát tartalmazza majd, egy mûvészi könyv, egy egérpad, matrica, játékposzter, meg egy zerg, aki valahogyan kiszökött a Blizzard fõhadiszállásáról, és most izgatottan várja, hogy a botor WorldShift-vásárlókra vethesse magát.
-
#112 open beta -
#111 jaja, én is egész jónak látom -
#110 Huh, tényleg van ott néhány videó és azok alapján még mindig jónak tűnik, annak ellenére, hogy sokak szerint nem lesz jó... -
#109 jött ki egy csomó videó gametrailersen -
#108 pedig eleinte a képek alapján olyan jónak tűnt...
de azért a teljesnek majd adok egy esélyt... -
#107 saját tapasztalat(véleményezni nem kell):
0 kihívás, menj A pontból B pontba majd vissza (ezeket elég becsukott szemmel is véghezvinni mert a gépnek esélye nincs), multi részét sajnos nem tudtam kipróbálni mert nálam játszhatatlanúl laggolt, ha a kampányok közben valami csoda folytán meghalsz (pl nekimész annak az áram kapunak, vagy minek) nem tudod folytatni mert kidob a játék, inkább időrablásnak tűnik az egész
-
Thanatos #106 ráaádsul van 5 fajt aegység meg 5 hős aztán kifujt..., változatos :P -
Thanatos #105 részemről azzal, nem futott nekem szarul, nem lépett ki egyszer se viszont maga a játék semmi extra, 2 perc után meguntam -
#104 Ezek csak technikai részletek, azt hittem magával a játékkal van a gond... -
#103 Laggos, iszonyat szarul fut, rengeteg bugja van, kilép... Persze ez még béta, de eléggé gánynak tűnik... -
#102 Kicsit bővebben, mi a gáz a játékkal? -
#101 nem is kicsi... -
Thanatos #100 az sajnos :S -
maniac001 #99 Huh ez egy fos -
#98 ejj, ez bizony karcsú gém.... -
#97 engem szó nélkül kivág az update után, majd ismét kezdi előről.. -
Thanatos #96 is-is -
#95 Ha elindul a laptopomon akkor fél óra múlva elmondom. -
#94 Ez most multibéta amúgy vagy micsoda? Mertha single akkor beletekintek én is! -
#93 7 percig tudtam játszani vele.
Addig bírtam.
Szar a köbön. -
#92 Akit érdekel:Nyílt bétateszt! -
#91 Azt azért jobban is kifejthette volna - ha már megemlíti -, hogy milyen gépen játszott vele. -
#90 Bétateszt cikk
Hehe lesz benne coop.Haverral akkor majd toljuk. -
#89 hát arra nem vennék mérget, de jó kis game-nek ígérkezik... -
#88 Elnézegetve az eddigieket simán verheti kb a megjelenés előtt álló c&c, starcraft szekciót :) -
#87 Avagy itt: http://www.pcdome.hu/hirek/14680/worldshift_video -
szunyika #86 www.szunyika.blogspot.com/ -
szunyika #85 emberek, új videó!!!
ebben a videóban a kasztokat mutatja be:
a videó megtekinthető itt: >>
http://szunyika.blogspot.com/ -
#84 Végre van valami:D -
#83 Amint valaki ráakad egy linkre, kérem ossza meg velünk :) -
#82 Ajánlom is xD -
Menő #81 Jó, én nem mondtam hogy nem vagy ott. -
#80 Attól még a monitor előtt vagyok -
Menő #79 Értem de a német oldalon ottvan a megjelenés. -