196
WorldShift
  • KILLER2
    Ezek alapján én már ki sem próbálom. Pedig de vártuk (még én is, még ha nem is annyira). Kár érte, pedig jónak indult.
  • NeBby
    Nekem se teccik...
  • sb1
    Na, kipróbáltam, nem nagyon jön be nekem, íme pár kép:

Amúgy a demót akár innen is szedhetitek !
  • Agamemnon69
    A Black Sea Studios, akiket többek között a Knights of Honor-ról ismerhetünk, bejelentették, hogy az új generációs "cyber-fantasy" RTS-ükbõl készül gyûjtõi változat is, hála a tervezõnek. Errõl írunk most, mert jó.

A sötét jövõben járunk a földön. A mai civilizáció elveszett legendaként él, ugyanis sokkal fontosabb, hogy a fennmaradó fajok egymás torkát próbálják meg szemrevételezni, lehetõleg belülrõl, és nincs idejük az internetre, meg a James Bond filmekre. Ebbe a vészterhes korszakba köszönünk be Daniel "baltaarcú" Craig helyett az egyik választott népcsoporttal, hogy aztán visszavezessük a derék kapitalizmusba az addigra már fõleg varázslatokon tengõdõ, amúgy boldog tudatlanságban élõ földet.

A WorldShift speciális, gyûjtõi kiadását ma fedték be, és eszméletlen extrákat tartalmaz - mármint eszméletlenek ma, amikor a "bolti változatok" egy DVD tokot és egy a DVD lemezekre préselt PDF kézikönyvet tartalmaznak. Meglepõ és mulatságos, de a fejlesztõbrigád felhívta rá a figyelmünket, hogy a gyûjtõi változatban megtalálhatjuk a játékot is - ezt jobb leszögezni, mielõtt valaki azt hinné, hogy azt majd külön meg kell vennie. Jár mellé egy kézikönyv - ha hajaznak a Half-Life 2 zseniális kiadására, minden bizonnyal egy papírlapot jelent majd, ahol leírják, hogy a WASD-billentyûkkel lehet sétálgatni - egy audiocédé, amely nem meglepõ módon nem a fejlesztõk egyedi nyögéseit, hanem a játék zenei anyagát tartalmazza majd, egy mûvészi könyv, egy egérpad, matrica, játékposzter, meg egy zerg, aki valahogyan kiszökött a Blizzard fõhadiszállásáról, és most izgatottan várja, hogy a botor WorldShift-vásárlókra vethesse magát.

• JezuskaDT
    open beta
  • Rage47
    jaja, én is egész jónak látom
  • Agamemnon69
    Huh, tényleg van ott néhány videó és azok alapján még mindig jónak tűnik, annak ellenére, hogy sokak szerint nem lesz jó...
  • Rage47
    jött ki egy csomó videó gametrailersen
  • Agamemnon69
    pedig eleinte a képek alapján olyan jónak tűnt...

de azért a teljesnek majd adok egy esélyt...
  • TurboX
    saját tapasztalat(véleményezni nem kell):

0 kihívás, menj A pontból B pontba majd vissza (ezeket elég becsukott szemmel is véghezvinni mert a gépnek esélye nincs), multi részét sajnos nem tudtam kipróbálni mert nálam játszhatatlanúl laggolt, ha a kampányok közben valami csoda folytán meghalsz (pl nekimész annak az áram kapunak, vagy minek) nem tudod folytatni mert kidob a játék, inkább időrablásnak tűnik az egész

• Thanatos
    ráaádsul van 5 fajt aegység meg 5 hős aztán kifujt..., változatos :P
  • Thanatos
    részemről azzal, nem futott nekem szarul, nem lépett ki egyszer se viszont maga a játék semmi extra, 2 perc után meguntam
  • Agamemnon69
    Ezek csak technikai részletek, azt hittem magával a játékkal van a gond...
  • Alwares
    Laggos, iszonyat szarul fut, rengeteg bugja van, kilép... Persze ez még béta, de eléggé gánynak tűnik...
  • Agamemnon69
    Kicsit bővebben, mi a gáz a játékkal?
  • fishBNS
    nem is kicsi...
  • Thanatos
    az sajnos :S
  • maniac001
    Huh ez egy fos
  • TurboX
    ejj, ez bizony karcsú gém....
  • TurboX
    engem szó nélkül kivág az update után, majd ismét kezdi előről..
  • Thanatos
    is-is
  • BaliBoy
    Ha elindul a laptopomon akkor fél óra múlva elmondom.
  • grebber
    Ez most multibéta amúgy vagy micsoda? Mertha single akkor beletekintek én is!
  • Riddick21
    7 percig tudtam játszani vele.
    Addig bírtam.
    Szar a köbön.
  • grebber
    Akit érdekel:Nyílt bétateszt!
  • BaliBoy
    Azt azért jobban is kifejthette volna - ha már megemlíti -, hogy milyen gépen játszott vele.
  • grebber
    Bétateszt cikk

Hehe lesz benne coop.Haverral akkor majd toljuk.
  • Agamemnon
    hát arra nem vennék mérget, de jó kis game-nek ígérkezik...
  • ROMOTO
    Elnézegetve az eddigieket simán verheti kb a megjelenés előtt álló c&c, starcraft szekciót :)
  • Agamemnon69
    Avagy itt: http://www.pcdome.hu/hirek/14680/worldshift_video
  • szunyika
    www.szunyika.blogspot.com/
  • szunyika
    emberek, új videó!!!

ebben a videóban a kasztokat mutatja be:

a videó megtekinthető itt: >>

http://szunyika.blogspot.com/
  • Pistike 007
    Végre van valami:D
  • Agamemnon
    Amint valaki ráakad egy linkre, kérem ossza meg velünk :)
  • KILLER2
    Ajánlom is xD
  • Menő
    Jó, én nem mondtam hogy nem vagy ott.
  • KILLER2
    Attól még a monitor előtt vagyok
  • Menő
    Értem de a német oldalon ottvan a megjelenés.
  • KILLER2
    Én is csak a monditor előtt vagyok, nem itt xD
  • Thanatos
    nincs