WorldShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Next PC upgrade: 2022
Addig bírtam.
Szar a köbön.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
ebben a videóban a kasztokat mutatja be:
a videó megtekinthetõ itt: >>
http://szunyika.blogspot.com/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Miközben a nemzetek a 21. század derekán azzal van elfoglalva, hogy maguknak kaparintsák meg a lehetõ legtöbbet, a tudósok arra figyelmeztetik a nagyhatalmak irányítóit, hogy egy meteorit közeledik a Föld felé, amit nem tudnak megállítani.
Ahogy az lenni szokott az emberiség addig nem ijed meg, amíg a baj nem következik be, ám akkor meg már késõ. A játék történetébe a becsapódást követõen mintegy 200 évvel kapcsolódunk be, amikor világunk már három hatalmi központra tagolódott, az emberekre, a mutánsokra, és az idegenekre. Három játszható kaszt, izgalmas, 18 küldetésbõl álló egyjátékos kampány, no meg persze végeláthatatlan mélységû internetes móka vár ránk valamikor 2008-ban.
A játék bétáját néhány napja 5000 lelkes kiválasztott nyüstöli, ami azt jelzi, hogy már nem kell nagyon sokat várnunk a megjelenésre.
Forrás: SG.hu
Amennyiben találok segítõket akkor kezdhet készülni magyarország legnagyobb és legjobb Worldshift rajongói oldala.
A honlap nem ingyentárhelyes oldalon lesz elhelyezve, saját domain címe lesz! Saját 100Mbit sávszélességû szerveren lesz tárolva.
A fordítók
Pénzt senkitõl nemfogok kérni.
A honlapszerkesztés megvan oldva, viszont egyes angol szövegek lefordításában a rajongókra van szükség.
Aki egy kicsit is tud angolúl az nagyban tudja segíteni az oldal életét.
Aki tud vagy szeretne segíteni az a következõ MSN címen tud jelentkezni: [email protected]
Vagy ha nemhasználsz MSN-t, akkor küldj emailt...
köszike elõre is
csövi
nemde ?
megnéztem pár nagyobb külföldi játékoldalon, de sehol sem volt feltüntetve a kiadás ideje
pedig megnéztem a nagyobb linkgyûjtõ oldalakon is
Elismerem lehetne csak reklám miatt is, csak a 15 éves számítógépes tapasztalatom azt mutatja, hogy ez nem így van. Egy játék introjában megjelenõ reklámok azért vannak ott mert valamilyen módon részvettek azon cégek a játék elkészítésében. (nem hozzájárulást írtam!)
jo kis gama lesz ez
valaki tudna mondani magyar vagy külföldi fan site-okat ?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036