Wittao#20
Moonman:
Valahol egyet kell, hogy értsek veled abban a tekintetben, hogy nem kell elájulni egyik oprendszertől sem, mindegyiknek vannak hibái és előnyei. Én OSX-et és Wint használok (Linuxhoz hülye vagyok, bár ezekkel a komplett csomagokkal simán el lehet az ember), nekem az OSX-et könnyebb használni, így azt kedvelem. Sajnos a tapasztalat azt mutatta munkahelyen is, hogy míg a Win-eket foltozgatják rendszeresen, addig az én gépemmel (egy mac) soha semmi baj nincsen. A mindennapi használaton kívül egyik sincs másra használva (Office, levelezés, internet, sőt az enyémen szoktak más programok futni ezeken kívül). Nekem ezért jön be az OSX.
A sok hiba tényleg a szar driverek miatt lehet, de ez nem az OSX-et minősíti, talán nem véletlenül van kitalálva ilyen kevés hardverelemre, mert ezeken legalább jól fut és nem akad össze mindennel.
Az, hogy a Win hibáit a szar driverek okozzák, az egyedül a Win hibája!! (jah, és érdekes módon, amikor tiszta rendszert raksz friss driverekkel, akkor tökéletesen megy minden, de valahogy kis idő múva rosszak lesznek u.azk a driverek, amik eddig jók voltak?? :) :) :) Szóval azért a win is ludas lehet valahol...)