• Voyager5
    #371
    Kis élménybeszámoló tőlem is:
    (szombat)

    A Rafale iszonyat nagyot repült szerintem, egyértelműen a nap legjobbja volt.. a leszállása szó szerint hajmeresztő volt.
    A Rafale mellett a svájci F-18as repülése tetszett még igazán, a nagy állásszögű teljes kör egészen különleges volt. Spanyol kollégája szerintem sokkal gyengébben repült.
    A Holland F-16-os már-már törzsvendég hazánkban, a mindig különleges festéssel, illetve a fékezőernyővel, idén sem volt ez másként. A repülése most is tetszett.
    A Szlovák 29es repülését félig láttam csak, de nem hiszem, hogy az előző évek magyar világbajnokaihoz (Topi, Kovács, Vári) képest újat mutatott volna.
    Hiányoltam a megszokott Mirage2000-et (elmúlt években nagyon ott voltak!), továbbra is hiányoltam az F-15-ös repülést, (talán 2003-ban repült utoljára itt, ami igencsak maradandó élmény volt.) illetve a SU-27-es is repülhetett volna, ha már végre elhoztak egyet.

    A kötelékek most is tetszettek, de Tricoloriéknál legalább 2 bődületes hibát véltem felfedezni. Törököknél is volt 1-2 apróbb hiba.

    Mivel időhöz voltam kötve, ezért a statikus sorra 1 árva percem sem maradt sajnos.
    Ha valaki leírná, hogy milyen típusú F-15ös volt, ill. hogy honnan jött azt nagyon megköszönném. (Habár sejtem, hogy "C" és Lakenheath).